Selasa, 7 Julai 2009

world

gua baru blk vekesen itu hari...

melancong serata dunia..Ankara, Dhubai, Cape Town, Vancouver, Las Vegas...ah..byk sgt kalau gua senarai angankan

gua dah jelajah...atas tajaan social network...

Photobucket

tp gua tour secara virtualy, terima kasih kepada penaja, fesbuk yang memperkenalkan saya dgn dunia luar...

Photobucket

**ni last month gua main....time bosan main mende alah nih..skang dah xdan dah...haih...skang sibuk bertani.

19 ulasan:

l.i.f.e berkata...

kira dah jelajah satu dunia lah ni? tahniah eh :D

helomynameisjaye berkata...

ceh sempat lagi tu.bila nak bawak saya p miami?

Kikuri-sama berkata...

Congrats! Tak sangka kau ni seorang yg jet-setter!

hacienda berkata...

hehehehe..itu jela komen aku

arfahadnan berkata...

aku tak pernah main game dalam fesbuk..

:P

sue-ana berkata...

pergh..gi vekesen xajak aku. ho ho

@tune® berkata...

life-->>
begitulah kirenye..hihi

jaye-->>
kite g hawaii dulu ye...
miami lu drive sane

kikuri-->>
tu yg ko xsangka..
yg ko sangka?

ieda-->>
huhu

arfa-->>
ni pengaruh adik aku

sue-ana-->>
lupe la laling...

mamai berkata...

aku tak tau macam mana nak main semua computer game

alif-mikail berkata...

ahaha

farmville?
barnbuddy?

@tune® berkata...

mamai-->>
xyah tau,...
kalau da addict..payah

alip-->>
main smua ...hihi

mrblind berkata...

terjebak dengan kancah game facebook..

@tune® berkata...

mmg..mcm harem!!

:: PU3'z :: berkata...

gue p nak round d world gak
cam ner nak d/load ekk

@tune® berkata...

xyah donlod..ade fesbuk da leh tour

chucky berkata...

tu laaa,aku nk buat schedule manusia yg nk gune intenet

@tune® berkata...

silekan caki..hihi

mel berkata...

lerr x ajak pun gi jalan2...

suhanazainal berkata...

oi...sudah tinggalkan markah aku. dah lame dah tak main.

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇