Khamis, 9 Julai 2009

tom tom bak vs jeryy mcguire

waiting is a losing game??

Photobucket

i dun think so...do u??

Photobucket

mmreowwwww......wuff...wufff....

Photobucket


my precious.....

Photobucket

ssslurpppppp....birkkkkkkkkk!!

**cari bende tersembunyi..ade nampak ta ya kaf wau sin??

17 ulasan:

helomynameisjaye berkata...

aiyooo gelimat i tengok proses iteww!!i hate jerry erk i mean makhluk perusak iteww.

@tune® berkata...

ye..die amat bahaya!!
u hate the,??
me too...

mamai berkata...

sian kat jerry....

aloy_paradoks berkata...

nampak!

hanis berkata...

thks...
sudi lagi ko singgah blog aku...
huhu~

@tune® berkata...

mamai-->>
tu la..
tp bak kate jaye..die makhluk perosak

aloy-->>
tahniah!!
mata anda xrabun...

hanis-->>
blog ko ringan ..aku bace la...

arfahadnan berkata...

aku sangat anti ngan cik ti..

cik ti zaman sekarang dah nak sama besar dengan kucing..

hacienda berkata...

xnmpk pon...yg mane satu?hehehehe

echan berkata...

cit.. cit.. cit.. :D

mugiwara berkata...

ada
ada
ada sekor~

lu bela tikus dan kucing bersama2?
mereka nampak rapat dan mesreee~

Kikuri-sama berkata...

Chomelnye meow tu! Gerammmmm..... Post kan ke umah kau, pweeezzzz??!!

chucky berkata...

tu sume kawan2 mak tuu.

@tune® berkata...

arfa-->>
smua orang pon anti cik ti...

tok ti??

ieda-->>
sile pakai spek

echan-->>
mmmbokkkkkkkk

mugi-->>
mesra??
bob mesra pon gua bela...
hihi

kikuri-->>
kucing jiran aku..
nnt aku pos ngan jiran aku skali ye

caki-->>
kawan mak..
kawan ko jugek..
hihihi

wa stomek berkata...

lu nak jadi pembunuh ar....

Nadine Zuharra berkata...

kucing sekarang tikus tu die buat main jer..bukan nak makan pun..hehe
so ape jdk ngan nasib tikus tu lepas tu..?
~tk bleh tgk tikus dlm perangkap..kesian.. :D

sue-ana berkata...

cik ti kat rmh aku suka main cak2..

en_me berkata...

ahaha, me namfakkk selipar pinky jepunn ittewww..