Isnin, 13 Julai 2009

kaki gua

1. naik beskal kalau brek tak makan dulu², maka kaki secara default jadi brek

2. kalau duk as a co-pilot,secara oto gak nk terbrek kalau tetibe rase macam kete nk langgar kete depan walhal hand break ngan brek kaki kt driver nyer break plate elok jer lagik...adoish!

3. kalau bawak moto yg pakai gear, da tentu ade brek kaki..



4. kenderaan gua kt ladang ialah skuter makcik gua...tp kalau berenti pon gua pakai brek kaki...walhal brek tgn kt tgn kanan kiri elok dan sihat walafiat lagi..

5. Sumpah!!gua xberani bawak skuter...Pe barang bawak kriss atuk gua..xgadgetiousla...nnt xdela belia mat saman nk usha gua kn??awek skut kan kiut!!tp tetap brek pakai kaki...xbiasa la..

6. gua penah xcident gak bawak skuter...sbb xnapak tayar depan..leceh arr bawak skuter nih...lagi satu gua brek kaki itu jam..tu yg jatuh naik skuter...






**3 kali gua amek lesen motor..2x gua terjun dr titi, sekali gua pecut atas titi...lu olang penah ke??tp..bile derang suh gua bayar kt JPJ kalau nk lulus...gua terus givap...xpasal² gua lam ISA nnt...huish!!

18 ulasan:

aloy_paradoks berkata...

gua sekali pun tak penah wat lesen.

mrblind berkata...

gua naik basikal je brek pakai kaki..baru steady

wa stomek berkata...

gua jln kaki guna brek kaki...

echan berkata...

aku slalu dok sila kalu jadi co-pilot.. lenguh kaki asik nak brek je. hoho..

@tune® berkata...

aloy-->>
wat lesen tuh orang jpj sama pejabat pos la...

blind-->>
brek semula jadi

lu stomek-->>
apa macam bunyi brek lu?

echan-->>
tp tangan gua pon aoto nk nekan dashboard

helomynameisjaye berkata...

tu la.nak masuk ladang kena pakai 4wheel.cpt order satu rexton.hihi

mugiwara berkata...

musti berotot sasa kaki lu~


wa pun amek lesen 3 kali. haha..
mula2 kt titi laju sgt.
pstu brek emejensi kaki wa jatuh tanah dulu~
wa rasa lu tau apa yg wa rasa...

huhu~

Faizah Salleh berkata...

takpe tun..ko tetap rider masa kat UM dulu, salute beb!!!

@tune® berkata...

jaye-->>
ye lor...
4wheel ye...
hehehe

da order...1 i nk bg u

mugiwara-->>
huh..tu xyah cakap la kan...

aku sgt memahami kau...

pae-->>
hihi...ko penah tumpang aku x?
hahhaa..mesti takut jatuh..

mamai berkata...

aku dapat lesen motor ajer terus kena saman pasal tak pakai topi ahakas

jasrina rahim berkata...

aku dh lama tak de boifren mat moto. kalo tak, mesti best. leh break emergency selalu.

triple x malaya berkata...

x payah wat lesen la..thailand stail...

@tune® berkata...

mamai-->>
rule breaker ko nih...

jas-->>
hihi..
aku sbb mak aku larang naik moto ngan boifie..
so naik bas jer la....

XXX malaya-->>
ye ke??
aku nk american stail..
kene ade lesen la plak

wa stomek berkata...

uh...cam bunyi tayar f1..ada dengar...?

macha_sezs berkata...

gadgetious

ni cane nak sebut?
lalala~

sue-ana berkata...

~aku xde lesen moto.lesen beskal ada la.~

chucky berkata...

bg je aku amekkan

日月神教-任我行 berkata...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室