Isnin, 6 Julai 2009

susah betullah!!

PLANNING:

(target 1st July 2009)

0000: tido
0645: bgn(seat-up 10x)
0700: jogging
0800: kemas umah, bfast, mandi dll hal umah
0900: ke ladang
1700: blk dr berkebun
1800: dinner
2000: on9&tv

(solat tertakluk kepada masa dan kalau time uzur...xclude kn ajer)

CURRENT:

(6th July 2009)

0655: bgn subuh, pastu sambung tido
0900: bgn kali ke-2
0930: kemas umah, bfast, mandi dll hal umah
1030: ke ladang
1530: blk umah, on9, nonton, tido
1800: teatime
2000: dinner, nonton, on9
0130: tido

(solat tertakluk kepada masa dan kalau time uzur...xclude kn ajer)

susah betul nk disiplin..cikgu disiplin!!!jgn rotan saya...saya xmo kene babab!!!adoi!!!

16 ulasan:

mugiwara berkata...

wahaha~

lu kalu kena rotan mau serik takpe...

ni sampai rotan hancur pun, lu tak serik serik...

apa citer?

@tune® berkata...

hihi...
ala..rotan murah..mmgla cepat hancur kalau pukul kt meja...

patungcendana berkata...

mana pegi slot sit up dan pergi ladang?

re:...transformers...

kalau sound effect dia tak kuat sangat....sure aku tertidur dlm panggung...

tapi keluar panggung memang aku blur tahap dewa...huhuhu

@tune® berkata...

tu la xberdsisplin nmanye..susah betul

re:
gegaran otak barangkali kalau kau tgk THX kt KL nih...siap gegar kerusi la..

hacienda berkata...

semangat kena kuat dan kental..jgn tido memanjang...rugi masa..

padehal aku klu bg pluang tdo gak memanjang,sejak kawen je kena limit

arfahadnan berkata...

huhu..
aku pun sama..
dari awal tahun buat schedule..
yg betul2 ikut ader lah 2-3 kali dalam sebulan..

Mama Aqim berkata...

Atune, ang dh jadi petani ke? Pegi ke ladang..

Kikuri-sama berkata...

I am so envy of you!!! Arghh! Aku plak makin bizi plak taun nih... Jelesnyee... Bole tido second round plak tu...

mrblind berkata...

memang payah nak stick dgn jogging..

aloy_paradoks berkata...

pegi kebun mcm best je,,, tanam ape.?

chucky berkata...

x pe la,at least kau tolong gak mak kat umah..bagus2

helomynameisjaye berkata...

deting punye skedul?

mamai berkata...

mak oitt padatnya jadual waktu..sure bz yer ahaks

Faizah Salleh berkata...

kalo ade bgn kali kedua yang payah tue...:)

Nadine Zuharra berkata...

ape susah, buat je jadual baru mcm yg current tu,br rase tak bersalah..hehehe..
p/s: bestla gi ladang..hijau mata memandang..

@tune® berkata...

ieda-->>
aku tgh appreciate life

arfa-->>
break the rules namenye

mama aqim-->>
both...tamak x?

kikuri-->>
hihi...ko patut jeles utk 3rd time munye time sleep

blind-->>
berat ke badi barangkali

aloy-->>
tanam macam²

caki-->>
bagus kn?

jaye-->>
aiseh..lupe la...

mamai-->>
bz sgt macam datin!!

pae-->>
mmg payah..berat mate aku

nadine-->>
jadual baru?
ble nk disiplin nyer?