Ahad, 28 Jun 2009

tak terending story mory nyer part 11

gua kene saman sama ini mamai punya olang...gua bajet die tag gua time die tgh mamai...weng ke ...

bace episod sebelumnya:
1.budaksetan
2.budak "e"
3.budak aloy
4.budak paiseh
5.budak zul
6.budak kelantan
7.bukan budak-budak dah..ngeh3
8.budak yang tag pentoi
9.budak die pentoi
10. bapak budak²

dari episod 10...

man babi cuba bangun lagi tapi kali nie mata Man Babi rasa berat macam mau tidor....

****episod 11****


terdengar bunyi ala² transformers...cheszkhekhoakhecheckkokeho..(ah..pandai² la lu olang bunyikan sendiri mcm filem transformers tuh)....

Man babi terjaga...pergh...ngantuk gile babi, sapai aku terbabas...
"babi betulla!!""getus man babi...

suntikan tadi benar² mematikan beberapa sel dalam tubuh Man Babi..kebanyakkannya adalah kuman yg membawa penyakit seperti influenza yg digilai ramai skang nih....ape taknye..mase jadi fire fly itu hari..die ade bawak warga Mexico nk pegi Kuantan..kate ,mereka, mereka nk sun bathing kt Cherating...bikini la tuh!!

dari jauh, sayup² Man Babi mendengar perbualan beberapa orang yang berdekatan dengannya...makin lame makin ramai...


Alangkah terkejutnya Man Babi apabila die berada dalam sebuah party!!!rupanya, pas die disuntik tadi..die menjadi semakin kecil dan berterbangan sambil mamai...sehinggalah die terterbang ke sebuah party...

not badla..party pon party la..baru xkodi..
"boleh la gua usha awek²sss..hihi"akal nakal Man Babi bermain dipikirannya yang senget itu...

tapi..party ni ramai pompuan, boleh dikatakan kebanyakkannya....yang peliknye, apesal..smuanya emak², ibu², datin² dan puan² sahaja...mereka bincang pasal bisnes..bisnes??

WTF!!!ini party Tupperware!!!apekah??!!!waklu betulla!!!

diorang susun tupperware bertingkat²...tp gua??gua jadi makin kecik pas suntikan tadi..pastu, Man Babi yang glamer, skang dah jadi ....

KUTU BABI...

Man Babi: "agak² kalau gua hinggap kt orang yang da ade wudhu'..batal x wudhu' derang...ngehngehngeh..."

ni yang gua rase nak....


*********tammat episod 11*****

episod seterusnya...XXX

**team paradoks, gua suda tune...sori..gua xsepuitis lu olang...

12 ulasan:

Kikuri-sama berkata...

Mesti cekgu BM kau sayang kat kau dulu kan???? Students aku kalo soh buat essay mcm soh pergi mati... Aku bagi A++ for effort!

Syabbas inspector-sahab... vaaa, vaa, vaaa....

@tune® berkata...

time kasih cikgu..i nak 5 stars boleh x??
setakat A++, i leh tulis sendiri..
hihi

Kikuri-sama berkata...

Bukan sekadar 5 bintang, 18 pon aku bole bagi!

@tune® berkata...

yeay..skali dgn hotel 5 bintang leh x?

mrblind berkata...

party tupperware? heh..avon takde ke...

aloy_paradoks berkata...

ceh ada lagi... gua ingat dah habes..

mamai berkata...

betul2 transformer nie dari babi jadi kutu babi hahahahaha makin seronok plak

dark ray berkata...

tapi kenapa nama gua yang tiba-tiba jadi 'budaksetan' masih kekal sebegitu?
bodoh punya adam

dark ray berkata...

tapi kenapa nama gua yang tiba-tiba jadi 'budaksetan' masih kekal sebegitu?
bodoh punya adam

patungcendana berkata...

tak habis lagi...jadi kutu babi pulak...?

@tune® berkata...

blind-->>
avon tuh tuk anak dara ske pakai

aloy-->>
ade la...
si mamai nih

dark ray-->>
bukan salah aku..
aku nk kekal begitu...senang derang nk cari

patungcendana-->>
kutu babi selain fireflies

bias® berkata...

masih bersambung? haha! ingat dah tammat dah?