Jumaat, 26 Jun 2009

lambat?

member gua dapat anak kembar 2...so gua tgk hidup die agak bz...mane nk jage anak yg ni..anak yg tu plak nanges..yg ni nk susu...yang tu plak panjat²..macam² la die cite kt gua

bile gua tgk keadaan die yg kucar kacir sket..wa teringat plak parents gua ngan caki
dulu lg la...time gua kecik..kak Nyah gua plak menghidapi penyakit Jantung..ayah slalu cite bile g PPUM kitorang nages dlm bas, itu jam kite panggil hospital university jer.....
scene menanges plak..lom lagi campo akak gua pon join nanges..da macam KRU da kitorang...OH LA LA...♫dah la akak gua xleh panas..kalau panas..die badi amuk satu bas..

naik motor plak..sapai 5 orang..polis tahan xleh nk wat pe...polis lepaskn kami...

ade skali tuh, orang tya ayah gua..kenapa die bukak bengkel besi..pastu die kate..die bukak mase gua n caki dilahirkan..ini adalah kerana..family die dr 3 bertambah kepada 5..xsempat 4..tu pasal die cari duit lebey...

gua nanges time nih..pastu gua tya ayah gua..gua lahir nih menyusahkan die ke??kalau gua tau..gua kuar lambat sket...tp gua tetap nk jadi anak die...

gua celebrate hari bapa n ibu hari²... sbb hari² gua kt umah...

"SELAMAT HARI².."tapi bukan pusat pakaian hari²

Photobucket

15 ulasan:

Kikuri-sama berkata...

Entry yg ni cukup nostalgic and syahduuuu....

Takleh bygkan kowang nanes ramai2... Tak bole blahhh...LOL

@tune® berkata...

aku nages sorang jer..
caki kental!

aloy_paradoks berkata...

sekali sekali ajak leh mereka joget lambak.

jasrina rahim berkata...

ko tak puas hati kalo caki kuar awal maka dia akan claim kakak. mesti ko kena buli aje kan?

Mohd Ariff berkata...

waahhh pelangi!

**nnti len kali, kalau polis lambai2 suruh berhenti, cakap kat dia
" dah tak muat la incik! tahan motor belakang je la ek. nnti tak pasal pancit motor ni " haha

@tune® berkata...

aloy-->>
derang pakay nasyid saje

joget mase mude² ade kugiran tuh ayah gua..

eyeliner-->>
hihi...
tu baru skit kene buli

arip-->>
hahah...
tu la..sib baik derang tahan tya² jer bukan mau tumpang

jasrina rahim berkata...

pehh.. mcm alam ria cuti sekolah background ko!! kiut~

en_me berkata...

sodeynyerrr.. kannnns

@tune® berkata...

eyeliner-->>
riang ria kan??
hahah..

kiut xmacam aku kn??

en_me-->>
sedey kan?

mamai berkata...

aku juga pernah terpikir adakah aku ini menyusahkan orang tua aku....sekali aku tanyer kau tau dapat apa....aku dapat penompor pesan arwah ayah aku jangan cakap anak itu menyusahkan walau susah macam mana sekali kita...

mamai berkata...

aku juga pernah terpikir adakah aku ini menyusahkan orang tua aku....sekali aku tanyer kau tau dapat apa....aku dapat penompor pesan arwah ayah aku jangan cakap anak itu menyusahkan walau susah macam mana sekali kita...

@tune® berkata...

tu la kn mamai..ntahla..nk jadi yang terbaik xpon nk tya ape² pon takut ngan derang nih

mrblind berkata...

anak gua tak kembar pun boleh tahan havoc..

@tune® berkata...

tuh salahkan bapa diorang la...hihi

mugiwara berkata...

gua nanges time nih..pastu gua tya ayah gua..gua lahir nih menyusahkan die ke??kalau gua tau..gua kuar lambat sket...tp gua tetap nk jadi anak die...



olololo~
comei nye~