Ahad, 14 Jun 2009

berbaloi-baloi

dulu...mase pakai wira..berdesup jer tangkap perompak dan jenayah terancang...
oke jer pakai wira ngan waja kejar mercedes....dapat gak nengok adengan tembak menembak

skang, dlm satu hari...2 kali gua nampak mereka berpeleseran...mesti berduaan...lasat!!

mmg seronok agaknye bersiar² naik evo10 nih...

mase kt blog caki..entry yang ni aku igt lom setat lagi...

chuc

sakan la deme...pas nih...setakat mat rempit sama impak maxima...berdesup jer ler peginye...so..jgnla merempit kt sak lam..sia² jer...

gua dgr tgh tunggu lagi beratus biji mau mari...duit rakyat ker deme pakai??xpela...asalkn gua rase secure..kalau x...gua bakar jer kang kete nih...hihi

"BERKHIDMAT UNTUK RAKYAT"

20 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

naper aku rasa lain je blog ko ni. tukar layout ka? hehe

@tune® berkata...

haah...
lain dan lain...

macha_sezs berkata...

polis pun dah pakai??

cis. aku nak jadi polis la.

cik belacan melaka berkata...

kalu bakar kena masuk ISA tak?

Mohd Ariff berkata...

aritu ada nmpk gak.. tp no plate di WTF 999


**xpasal kena ISA nnti.. ahaha

Kikuri berkata...

Atune, kau nak ke naik keter ni? Ishh! Taknak aku... selisih!

Monkey D Luffy berkata...

macam nak masuk litar jer

arfahadnan berkata...

pergh...
encik polisi pun pakai keter ini skang...

'mesra, cekap & beramanah'

betul ke moto baru nih?

aloy_paradoks berkata...

nasib baik gua dah padam cita cita nak jadi polis,,,

zairi berkata...

mohd arif jumpa WTF 999? watdafuck? apa punya plat la mencarut ni.

sbnar nya mesia nak joint vebture balik ngan mitsubishi ni.tu pasal dorang melabur dulu beli kreta dorang.senang nak dapat tender.lepas ni jumpa balik la kreta mesia transformer jadi kreta jepun.x de lagi la wira convert evo 2~3.mungkin wujud putra baru convert evo 7~9.

tapi apsal jepun x nak beli kreta gen 2?

mugiwara berkata...

no plat ni cam bru je lag ni...

biar betik polis2 mesia skrng nih~




perhatian: wa byk ketinggalan ni...byk btol entri lu...
we...kalo wa cuti lu pun g a bercuti...jenuh nk baca entri byk2...ni bukan pesanan tuk lu sorang...
hahahha....
boleh tak wa buat permintaan camtu?

@tune® berkata...

macha-->>
gud lak..
memule jadi pak guard or polis bantuan dulu

CBM-->>
ala..kalau masuk pon kejap aje

arip-->>
mane de....plat tuh lom kuar lagi tau..

kikuri-->>
kalau drive aku mau..
kalau dok dlm tuh sbb kene tangkap intai orang..aku ngak mau

aloy-->>
da padanm da?
pakai balnko or pakai eraser??

zairi-->>
oo..camtuh ke citenyer??
ade udang disebalik batu kah??

ade hati la aku nk pakai evo nih ye...
tp bukan yg convert tau...

jepun beli gen2?
besar sgt..derang kn kecik ajer...gen2 da macm MPV kt sane

mugi-->>
ala..kete nih mmg baru...

byk ketinggalan?xyah kejar weh..penat kang...

permintaan lu nnt gua pertimbangkan dan bgtau sama yg lain

Boyz berkata...

patut adik aku nak jadik polis!!!

@tune® berkata...

hihi..
adela tuh..nk merasa evo10

NaDiaHaNuM~ berkata...

pergh.
gempak gler..
arituh nmpak die lalu..
rase cm nk langgar jek..
kuikuii.
jd polisss pon leh pki kete memahal..
ni yg jeles nih..
huhuh..

@tune® berkata...

HUH
jgn langgar..
kang masuk ISA

Kikuri berkata...

APAAAA! Atune mau bercuti sama Mugi.... wah! scandalzzzz... lol

Faizah Salleh berkata...

tu la tun..aku dg suruh ko jadi polis dulu, ko tanak..degil nak jadi chemist gak..kan dah melepas evo10..nasib la badan..hehe

@tune® berkata...

kikuri-->>
ah kau nih...
salah tafsir tuh..

part entry la..ko saje pesong ek...

pae-->>
cane nk jadi polis weh...
aku terlalu tinggi untuk ituuuuuu

sue-ana berkata...

aku pun baru je nmpk keta nih.berenti sblh aku kat traffict light dpn bangunan celcom. nganga jap aku tgk aritu.ho ho.canggih2.