Jumaat, 5 Jun 2009

Penat-Bukan Pancaragam mahupon Pancasitara

gua penat punya pacar yang hensem
pantang perempuan lalu pasti menjeling gua...
(weh!!ngurat gua ke??gua bukan lesbo la!!!)

gua penat punya pacar yang gajinya hampir RM10k
kalau membazir no satu, ngalahkan budak²
kahwin??nnt dulu la...nk bikin kete drift dulu katenye

gua penat punya pacar tall, dark n hensem..
dlm otak die nk cari gfie yg cantex, putih sexy
xsdar diri tuh gelap...ptui!!

gua penat punya pacar yg sedang berpacaran dgn orang lain
bab die dating ngan gfie no1 yg gua hangen manjang

gua penat punya pacar ramah
bile jeles punya hal...gua rase nk pecah hati

gua penat punya pacar yg syg gua terlebih sudah
nk g umah kawan sendiri pon susah
bukan orang lain la...

gua punya pacar skang??
lu olang nk angkat muka pon takut...
bengis, badan ala² bonzer...setakat badan macam lu olang...
die angkat sebelah tangan campak jer leh sapai Bangladesh...
skali die jerkah...mau terkencing lu olang
silap ari bulan..xyah naik bot pon buleh muntah ijo jugek


**bukan luaran yg penting, agama, hati n bertanggungjawab jer yg gua nak.manusia xpernah puas dan bersyukur dgn ape yg dia ade...


16 ulasan:

::cikgu liza:: berkata...

tapi kalu badan mcm bonzer, gaji 10k, tall dark & hensem, jenis monogami, ramah tapi bab agama, jaga hati & sgt bertnaggungjawab alangkah baik.. tapi mana mau carik pakej semacam ini ye..

*makcik first lagik ke?

@tune® berkata...

perghhhhhhhh...sile balik ke Meru kalau wat jhetric ye makcik ...

hebat..tau la coti skolah..kikiki

cikgu...tu la..manusia xpernah puas dgn ape yg ade kn?

sue-ana berkata...

wah,sastera zaman moden.eheh.

jadik kesimpulannya,pacar yg gimana yg perlu dipilih? susah betul soalan peksa nih.huhuh

arfahadnan berkata...

dah mcm hulk pulak aku baca description pacar mu itu..

mrblind berkata...

badan bonzer? peh..macam ciri2 gua je diperkatakan..hahaha

cik belacan melaka berkata...

ooo ari tu kiah nampak awak dinner dengan dia kt restoran tomyam tuuuu..tak ajak ponnnn!!agaggaaga

Kikuri berkata...

Seriouske pacar kau macam bonzer??? Perghh! tatotttnyeee...Pastu iyeke aku akan munto ijo bila tgk muka dia?

Iskk... kalu camni, aku gerenti r/ship kau akan kekal abadi sebab takde awek yg mampun tgk pacar kau ni..

Satu ide yg bernas.. Nak carikk bf, kene yg hudoh! Thanx!

zairi berkata...

alaa..aku tau dah..mesti ciri2 macam aku kan?

::cikgu liza:: berkata...

hahhaha.. kalu campur dgn previous entry.. hatric sudaaaa.. harus balik meru.. balik balik.. next week.. :)

saya berkata...

note bwh tu mcm ckp2 artis malaysia jee..saya tak mementingkan kedudukan pangkat atau harta..tapi tu dia.. datok tansi dicekaunya..argghhh..pilihan ikut suka hati loorrrrr

chucky berkata...

badan besar,tp smpai skrg takut nk jumpe mak ayah...wakakakaka

macha_sezs berkata...

apsal sume lelaki yg komen dalam entry ni mngaku badan diorg ala-ala bonzer??

bapak tak best badan besar2. seat bas ekspress pun kene beli dua. kereta tak buleh kancil. rugi.

ahaha~

suya berkata...

cbm...am i the kiah?agagagag
aah tak ajak pon mkn tom yam
hu hu hu

@tune® berkata...

sue-ana-->>
modenkah??
tu la,...soklan peksa nih sapai bile² pon aku xleh nk jawab

arfa-->>
oo...die adik kepada hulk...

blind-->>
lu jgn kasik tau orang kampung..malu weh!!

CBM-->>
kiahhhhhhhhhh.....nampak aje...
aiseh..xsempat nk ajak la..adhoc plan!!

kikuri-->>
benar...tiada yang tidak benar melainkan benar benar belaka...

cari jgn fail sgt,,fail sket² jer...

zairi-->>
erm...
jap aku cek...

erm..

noppppppppp!!!
tetttttttttt!!

ceh..peghasan...

cikgu-->>
tu la pasal...mmg kene blk da nih redeem ape yg patot

saya-->>
sukati lu olang..
sukati gua sekati jer

caki-->>
aiseh..
syyy
jgn bgtau orang lain...

macha-->>
sukati derang la..
anak da ramai..
perot da boroi...
derang anggap cam derang bonzer la..padahal bonzer family sbb perot boroi...tu jer...

suya-->>
awakla kiah tuh..
ala..apesal xbenti jer mase napak i??

zairi berkata...

wei!!perut gua bekotak2 la.stakat timang setereka atas perut selamba je.

suhanazainal berkata...

samat penganten bawu.