Khamis, 25 Jun 2009

choiiiiiiii

owh...jgn skali atau dua tiga kalai ejek kawan lu olang...

ni member baik wa nih

mase skolah tingkat², die kerap terkencing malam...

lepas dianalisa...die kate..
mase mak die kecik²
mak die ske ejek kawan die yg slalu terkencing waktu malam..

hah..kan anak die yg dapat tulah...

lu olang pcaye x??

**tu la..mase kecik² ske lg ejek² orang...kan da jadi kt anak lu!!

21 ulasan:

arfahadnan berkata...

aku cayer!!!

sbb kan tak baik ejek org..

kan?kan?

..^_^..

@tune® berkata...

ye ye.
betul tuh!!!

cerpelai berkata...

Hahaha..
Betul ke tak benda camtu, gua pun tak tau.. Yang pentingnya, jangan menghina orang lain sebab diri kita pun ada kelemahan jugak ye tak?

"Monyet ketawakan gorila yang hodoh padahal muka dia pun lebih kurang jugak.."

Simple je blog sis ni.. Tak berat melampau cam blog lain.. Bagus..!!

Salam singgah sis..

Kikuri-sama berkata...

I SOOOO agree wit ya! I always believe WUT U GIVE U GET BACK!

macha_sezs berkata...

wat u giiifff~~~u gett bekkk~~

penah dengar lagu tu?
hihihii

masviona berkata...

wah dh lama tak masuk sini dah ubah wajah dah ini belog ye...hiksss

aloy_paradoks berkata...

org kata "kenan", kalau tulah tu utk raja.

zairi berkata...

caye2!! lepas ni aku nak ejek bos aku tu lah..suka sangat tukar2 merc..

Aku... Dia... Kamu.. berkata...

Aku tak takut! Aku ada ubat mujarab! Lain kali anak kencing malam, gi amik belalang letak kat pusat anak kasi belalang tu gigit pusat. Nanti dia dah kencing malam!

Butut..gua talak tipu maaa...x pecaya..kasi try satu kali wokey!!

cik belacan melaka berkata...

sila jangan main2 dengan hukum karmaaaaaaaaaaa.......

Kikuri-sama berkata...

Wut u give u get back... lagi scorpion.. retro tuuuu...

misz eyeliner berkata...

aku tak suka ejek org. tak baek..

hacienda berkata...

kakak ipar aku dulu2 suke kutuk org pelat huruf r

skrg ni anak die pelat r

xbaik kutuk

::cikgu liza:: berkata...

aku dah kata dah.. jangan.. jangan la.. ha kan... dah kena..

sue-ana berkata...

choyy!!!choyyy!!


~kena mintak mahap siap2 la kat kengkawan yg aku ejek dulu. nnti kenan..hu hu~

Monkey D Luffy berkata...

siapa kuat mengejek
letak cili kat mulutnya

hehehe

@tune® berkata...

cerpelai-->>
betul la..xcaye cube la...

singgah dik...

kikuri-xsama-->>
yeah...
wut u give, i get back??

macha-->>
ye..aku tau lagu itu...

mendayu yg belkang tuh kn?

masviona-->>
ubah da lame dah..
heh

aloy-->>
tulah maksudnya ITULAH...

kenan rakyat yg pakai
aku rakyat berjiwa raja

zairi-->>
smoga ko dapat pakai merc satu hari nnt..xpon anak ko

aku dia kamu
mak aih..kau biar benar??

ye kikuri-->>
got oredi

ieda-->>
haha

tu lah kn?

cikgu-->>
jan..ngan..
mmg terkena

sua-ana-->>
baik ko carik kawan² ko yg ejek ko

luffy-->>
berkesankah?

Nadine Zuharra berkata...

kiutnye rumah baru ni.. tp dah ilang la plak small little mini tu ek.. : )
mm.. pasal ejek2 tu mmg betul..dah jadi cekgu ni pon selalu pesan kat budak2..kalau ejek/buat kat owang.nnti diri sendiri yang terkene..hehe.. (kdg2 cekgu pon 2x5 gak.. :D)

Umie berkata...

aku setuju... pasnih aku nak kutuk bill gates la.. akaun asyik masuk duit je...hohoho

btw, nice layout..

Mama Aqim berkata...

Atune, cantik la layout blog ang! suke2..

Mohd Ariff berkata...

cari pepatung sekor.. pastu suruh dia gigit pusat.

*petua org tua2 utk xnak bg kencing mlm. haha