Ahad, 14 Disember 2008

taggerismantologikarismatika

Tajuk:TAG Bergambar
Motif:Mengimbau Kenangan dolu2..
From: Ell

Syarat-syarat
1.sila amik gambar.. mcm gambar yg diatas ini.
2. dan letak kan di blog anda. citer skit pergi mana pki macam ni time dulu-dulu..

gua kn pekerja kilang tegar...sebagai operator pengeluaran, dgn waktu keje same seperti warga antarabangsa, dgn keje 16 jam sehari...dgn gaji pokok dalam gram bukan kilo...nila gambar kenangan wa ngan bos gua..

wa keje xyah pikir nk pakai baju ape, konfem kene pakai uniform biru nih..xyah pening langsung nk carik baju pe!!!pekerja kilang la katakan..mane mampu nk pakai handbag, pefume mahal, kasut tukar² mcm lu olang or lu olang punye gf...so..ari² baju sponsor lor...

gua ade gak company nk sponsor..lu olang ade ke?

**boss gua ngan Shafa mase keje TG dulu..die ni xcelebrate Deepavali..kene wish xmas sat gi...

18 ulasan:

darkk25 berkata...

kih2..yang tegar tu tak leh blar..

Monkey D Luffy berkata...

yo lah tu kakak oiii.... aku pecah rumah ko aku tgk ada handbag mahal, perfume mahal, banyak kasut mahal dan apa2 yg mahal2 aku ambik. ko jgn mara ek... bukan ko punya. ko kerja kilang jek.

@tune® berkata...

dark25-->>
mmg gua xbley da nk blah

Luffy-->>
ko pecah umah aku repot polis dik non...hihi

chucky berkata...

ko kan mmg suke keje kilang,lagi dekat ngan umah lagi ko suke

ladyell berkata...

untung ko ekk company sponsor..company ko tk sponsor jodoh ke...? hahhah aku gurau je...

@tune® berkata...

caki-->>
betul tuh!!sy sgt suke!!

ell-->>
haih...gurau lain macam je....ngeeeeee

~ mzznana ~ berkata...

yela...ko keje..aq x keje...akekeke...tp cooooppp...mementangla tag tu x suh letak gambo sindri..ngelat je ko ek..muaha ;p

Kikuri berkata...

Wah3x... manjanye ngan boss... Bukan main kau ek?

Pengejar Masa berkata...

bos tu syok kat kau ke?

Mya berkata...

kerja yg pakai uniform senang eh.. tak pyh hari2 bangun pagi pening nak pikir nak pakai baju apa kan.. hehe.. sy nie blog hop.. salam perkenalan.. :)

razor berkata...

setuju la dengan soalan kat atas tu.. sponsor jodoh. takde e?

ok ok

Umie berkata...

jimat duit ko kan Tune...takyah nak beli baju keja tiap bulan..bole arr ko open table nnt kan...muahahahahha

nur berkata...

syukur la ade baju sponsor...aku ni g keje pakai baju ulang2..ekekke..tiap2 pagi pening nak pilih baju mana nak pakai..tapi x penah lagi la pakai baju yg sama dlm minggu yg same...:-)..teringin gak nak berkhidmat kat tempat yg ade sponsor uniform ni...tapi belum ade rezeki agaknye...

jinggo berkata...

ada keja kosong tak..........

@tune® berkata...

nana-->>
kelat² aku ngelat ell nyer tag..kekekek

kikuri-->>
setanded arr...bos kesayangan maaaaaa

Pengejar masa-->>
xla..die xsyiok pon kt aku..aku jer hegeh²

Mya-->>
mmg aku xpenah fening nk pakai baju pe,...salam juge...

razor-->>
mmg takde..tu yg aku resign

umie-->>
jimat la gak///haha//tp membazir ke arah lain..muahahaha

nur-->>
giler baju pon ade rotation...

jingo-->>
ade..manyakkkkkk

l.i.f.e berkata...

senang ada uniform. tak yah pikir nak pakai baju apa.
*jeles*

@tune® berkata...

sile jeles kak

zairi berkata...

wei,ko kompeni ape skang ni?dekat kilang2 elektronik area aku ni dah banyak tutup.kesian kat diorang.