Khamis, 4 Disember 2008

jangan sekali² pandang kebelakang

mlm jumaat jer..mesti cite seram..kt tv3 esp...

kan ke ade citer jgn pandang belakang..sapai skang gua xberani tgk..apesal ntah...maybe sbb gua penah kuar statement gua takut tgk anto mesia sbb wa rase die leh dtg cari wa...

oklah...nape ade cite jgn pandang belakang nyer cite..mengikut teori Tuan Besar..mase die kt kg dulu, kalau ade orang saket., tok dukun akan suruh ahli keluarga memberikan makanan(pulut kuning &lauk) kepada jin didalam hutan..so..bile dah letak...kite kene jalan kehadapan dan dilarang pandang belakang ...jikalau terpandang belakang..make jin tersebut mukenye amatlah huduh, burux lagi mengeri and scarykan...

tp wa rase..ekceli binatang yg mkn pulut tersebut...wallahualam...

**kite kene percaya adenye alam ghaib...lgpon kalau nk maju...jgn la pandang belakng..kena la realistic sket...pandang belakang sbgai panduan leh arr...

12 ulasan:

misz eyeliner berkata...

pandang blkg sekali2 tak pe beb. jgn main belakang jek...
eh! tak de kena mengena kan??

nur berkata...

jadi mulai ari ni kita jgn la pandang kebelakang....kita hanya pandang kedepan saje...kalau nak pandang kebelakang..gunakan site mirror sebab....walaupun kita hendak melihat benda yg berada di belakang kita...kita tetap pandang kedepan dgn menggunakan site mirror tersebut...hehehhe..amcam?ade logik nye x?huhuhuhhuhh...lalallalalal...

nur berkata...

Anyway..Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada tuan punye blog dan kawan2 seangkatan dgnnye...

hacienda berkata...

betul2 ...klu pndg blkg nk menginsafkan dr ok..tp jgn pndg belakang nk tgk antu..seram!!!

chucky berkata...

baik ko cite je semua cite hantu ayah tu
mmg lagi gmpak dr kampung mak

chucky berkata...

walopon kampung ayah x best,tp cite hantu dari kampung ayah lagi best

Monkey D Luffy berkata...

Ekceli hantu tu takder baju aka bogel.

Jadi jangan pandang belakang nanti ko ternampak ANU nya

alif-mikail berkata...

ala.. mudah je..

Pandang cermin pandang belakang.. orang jawa kata : back mirror.. hahahaha

kalau bawak kete tak pandang cermin ni.. mmg cari pasai!

sEapUt "c@ berkata...

mane boleh kite tak pandang belakang..
hari² ko g keje bwk kete, ko nampak blakang kete org dpn ko ke, ko nmpak depan kereta die?
cube jawab..

*haha psycho²..

Kak Piah berkata...

citer jgn pndng blkng tu seram part yg org tu baca doa tu jer.. kalo ko tengok lepas2 tu tadek pa per dah.. siriyes..
aku pon x phm naper citer tu bleh kutip juta2 ?

Kikuri berkata...

Aku rasa maybe sebab over-exposed atau over-publicised.... aku tgk citer JPB tapi tak besh pon... tak takut! Aku lagi takut JU-ON. Sampai la ni, kalu aku drive memalam, aku takkan tunduk kat bawah... SERAMMM!!!

@tune® berkata...

eyeliner-->>
part yg terpesong tuh..menarik!!

nur-->>
logik!tp kn..cane le plak nk bawak cermin tuh ke luar dr kete?

Selamat ri raye gak!!

ieda-->>
aku smue seram beb!

caki-->>
aku slalu byk miss cte ayah,,

lufffy-->>
ye ke?lain ek derang munye?

alip-->>
mmg pon...tp bukan toleh la..pandang je kn?

seaput-->>
aiseh..psychotic abes nih..

kak piah-->>
tu la pasal...tang mane syioknye?

kikuri-->>
aku pon!dpt bayangkn budak tuh kt bawah..huwarghhhh