Khamis, 6 Ogos 2009

tak tahu

gua duu kurang sabar..marah sentiasa..
kalau marah...mulut gua akan mehamburkan perkataan yang gua sendiri xpaham dan xpernah tau maksudnye...

korang tau ke maksud cilaka??korang pernah nampak cilaka tuh macam mane?

skang...lepas gua kene smash sik cursing orang..gua cenderung ke arah menangis bile gua marah..tp dlm hati...still curse dlm hati...

ustaz slalu cakap..sabar itu ½ dari iman...
pada gua..eleh..½ jer...xheranlah...ape ade hal la kn...

tp lu olang tau mana nk cari lg ½?
sebelum nih gua xjumpa...gua ade carik gak..xpernah ketemu..

rupanya...ustaz tuh cakap..lagi ½ ade dlm solat...tp kalau solat xkhusyuk..xdapat la kot...

17 ulasan:

jasrina rahim berkata...

kena lipat gandakan semayang. buat yg sunat2 sekali. pastu sabar. mungkin leh dpt penuh..

Monkey D Luffy berkata...

ko cuba marah aku plak

mugiwara berkata...

kalau dibahagi dua, portion tu jd besar.
risaunye kalau hilang...
mcam nk kutip markah tuk peksa~

aku masih lg khilaf~
huhu~

zairi berkata...

separuh dalam c drive.separuh lagi dalam d drive.kalo c drive masuk virus, kena format balik.d drive? eh citer apa ni?

mamai berkata...

sabar la yer....aku pun ngah bersabar nie

hacienda berkata...

1/2 + 1/2 dapat berape?

arfahadnan berkata...

separuh yer?
bukan ke sebahagian?
kalau bahagian ader byk lagi pecahan lain..


maaf kan saya yg kurang tahu nih..
..^_^..

aloy_paradoks berkata...

kalau tak solat,, lagi tak dapat.. kebetulan gua tengah rakaat kedua ni.

mamai berkata...

marah yes marah ajer maki lagi curse lagi yea macam tulah.....awat pala aku ada tanduk nie

mamai berkata...

marah yes marah ajer maki lagi curse lagi yea macam tulah.....awat pala aku ada tanduk nie

@tune® berkata...

jasrina-->>
penuh sampai melimpah x?

luffy-->>
xmo marah ko..
xdapat hape pon nnt

mugi-->>
begitulah kaedah keseramannya

zairi-->>
cite pak pandir tuh

mamai-->>
sabar tau!!

arfa-->>
tuh ustat mase ceramah cakap..
aku kene cek blk

aloy-->>
gua igt lu ujurrrrrrrr

mamai-->>
tanduk tuh terantuk kt siling x?

reek berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
lumut berkata...

bile marah nangis..
bagos2...
gila kau..
1/2 iman pon ko nak buang2..
meh bg aku sikit meh

hehe..


best2..teruskan menulis

Razman berkata...

cilaka tu pe?

@tune® berkata...

reek, san, ruyom, boleh and vesewa-->>

GET A LIFE!!!

IEDA-->>
satu jawapannya

lumut-->>
kalau kau nk ambil.
ambil sajalah...

tp aku bg 1/2 dosa aku..mau kah??
hihihi

tq

razman-->>
ntahnye...

aku xpenah nampak la

aloy_paradoks berkata...

tak jujur ke?

日月神教-任我行 berkata...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室