Isnin, 4 Mei 2009

keperihatinan tidak membawa kepada keperitan kepada orang lain

ape kegunaan signboard kawan²?ye...sbg juru pandu tp bukan la co-driver oke...
erm...camne orang yg nk amek lesen memandu nk test drive tetibe terbawak plak JPJ g kenduri kawen???

sian budak tuh...da kompem² fail..xsenonoh arr mereka meletakkan signboard kawen mereka di papan tanda...wat la alternatif lain..kt tiang tuh ke...

pastu..perasan x?orang melayu jer yg kawen ade signboard.. penah x napak

vijayakumar a/l arumugam & letchumi a/p ayappan??or
Lim Kar Wei & Mei Li Sin???

xde kn sign board diorang nih???owh..mase gua g Bangi aritu...kt roundabout lepas tol tuh....maysaAllah...byk giler signboard orang kawen...xtau da mane satu yg kawen that week...

23 ulasan:

saya lah berkata...

wa nati kawen tampal iklan kat bontot kete stiap org, temasok bontot kete biru lu..senang nak folo

@tune® berkata...

kalau bontot kete..mmg xsapai la...
wa xnapak

zairi berkata...

melayu memang suka buat sepah.aku pon sama gak dulu.lepas kawen jangan harap nak cabut balik tanda arah tu suma.hahaha...wei..ni pegi kenduri jemputan dari 'arwah' tu ke?

@tune® berkata...

hihi...
xla...ni bukan taim kenduri...ni aku jenjalan napak signboard bersepah..
ko agak² da ade lom orang cabut papan tanda ko?
hihihi

eZa berkata...

mlayu malu bertanye & xnk buat homewrk b4 pegi memane, tuh yg kene letak signboard A4 paper tuh. hehehe :P

hanis berkata...

haah...
aku pun tak terpikir ke situ..
knape melayu je yg buat sign board..

@tune® berkata...

eza-->>
melayu segan bertya..tu yang jaln²
padahal lam kad da ade map

hanis-->>
tu la kn?
hihihii

sue-ana berkata...

time aku kawen nnti, aku xmo tampal2 arah cenggitu. aku nk letak bapak2 pulisi kat setiap simpang masuk rumah aku.bior sume jemputan dieskot bapak2 pulisi. amacam??ada gempak tak?muahaha

p/s:mcmle bapak2 pulisi tu nk tolong aku.muahahaha

saya berkata...

pernah gak nampak senbod kawen bangsa lain tapi kebanyakkannya bangsa kita2 je la..maybe sebab terlalu ramai kot, takot tersalah pi rumah orang lain lak. hehehe...

aloy_paradoks berkata...

kawin buat papan signboard...stylo tak?

chucky berkata...

aku makesure,kenduri kawen ko nnt,aku x tampal kat signboard,aku buat signboard khas utk ko

apei berkata...

gua pun baru perasan arr jayakumar kawin ari tu tak ada signboard pun tapi gua tak sesat pun. ni si shukor kawin ari tu signboard merata pun gua leh sesat.

misz eyeliner berkata...

ko kawen besok bagi jemputan gps sorg 1. tak yah tampal signboard.

@tune® berkata...

sue-->>
ko kene sign kontrak ngan derang...
insyaAllah..derang escort aku nnt

saya-->>
ntahla..takut derang xjupe jln??kat kad kn ke ade map??

aloy-->>
stylo mylo standard tuh..
kawen ngan aku eh!!!

caki-->>
oke!!!
ko amek KEB Ventures munye

apei-->>
hahah..tulah..lg ade signboard pon leh sesat!!!

rajin lu mkn kari eh..

eyeliner-->>
tol gak eh...
xyah...gygel map kan ade..sibuk nk gps...

cik belacan melaka berkata...

sila jangan kawenn!!!

arfahadnan berkata...

huahuahua...
aku tolong gelak..

aku pernah gi kenduri kawen yg org lain dah tolong cabutkan papan tanda tuh.. dan aku pusing barang 2-3kali gak kat tempat yg sama.. kengkadang map kat invi card tu bukan betul pun.. haih..

@tune® berkata...

tula...tapi kite kene la wat accurately...ye ke idak?

mugiwara berkata...

vandelisma ni...kan?kan?
gi repot polis a weh...
kasi saman sama pengantin~
wahahaa~


time akuu jd pengatin nnt, operasi saman org tampal2 cmni berenti sekejap la ye~
hihihi~

@tune® berkata...

leh saman ke?
jagela derang..

eleh...ngan ko skali aku saman

Mohd Ariff berkata...

xsinggah kajang? ingat nak kirim sate hj sahmuri :p

macha_sezs berkata...

omg
ko sgt berfikir.
aku pun baru sedar pas ko bitau.

@tune® berkata...

arif-->>
alamak..
xsinggah ler

macha-->>
hihi...
bagus!!

suhanazainal berkata...

weh aku sallu nampak signage yg pakai nama vijayakumar, etc tu. tapi diorg guna perkataan 'weds'. contoh: 'kumar weds kumari'. tu yg aritu aku rase nak kenekan kakak aku pakai perkataan 'weds' jugak. huhu....