Selasa, 5 Mei 2009

huh..lagho!!

banyaaaaaaaaaaaaaak car nk abeskan duit
sikiiiit cara nk simpan duit

anda setuju?

gua buntu...

30 ulasan:

sue-ana berkata...

oo yeah!!!!

aku mmg suka perabih duit..huhu


note: macam xcaye aku jd org 1st. ekekeke

Zanna_MamaBatrice berkata...

betul ler tu...
mcm2 cara nak abiskan duit..
nak menyimpan tu pun byk gark caranyer...
he he he...

mrblind berkata...

bukan sikit cara..sikit amount yang disimpannya..hahaha

mugiwara berkata...

banyk niat nk habiskn duit...

sikiiiiit niat nk simpan duit~

pilihlah.
nk jd semut ke belalang~

hanis berkata...

betul...
tapi kalau simpan duet banyak2 pun...
ko mati bukan bleh bawak pun...
yg suka hati anak2 ko la dapat mewarisi....
gagagagaga
jadi moh kita perabih duet secara berhemah

suya berkata...

sgt setuju!

arfahadnan berkata...

aku setuju!!

mungkin kemahuan semasa lebih byk dari kemahuan akan datang... tu yg dok perabih duit sekarang tuh..

cik belacan melaka berkata...

bagi saya duit!!

apei berkata...

kalau lu nak simpanan lu selamat maybank2u jer akaun gua.

saya berkata...

hehhehe... kalo nak menyimpan tu adaaaaa je halnya yang nak kene kuar. simpan rm10 tapi nak gunanya rm100..camno tu? hehehe...

misz eyeliner berkata...

setuju bangat!

agaknya duit tu mmg tak suka dok dlm bank kot. dia lg suka dok kat cash machine. hampehh..

hacienda berkata...

setuju!!!

aku lagik byk abeskan duit aku beserta duit org sekeliling aku..

sopink jgn lupe ajak aku tauuuuu

saya lah berkata...

byk bank d mesia, tp wa sesen pon tade nak menabung

en_me berkata...

duit bukanlar segala2nya.. tapi segala2nyerr perlukan duit kan kannns.. kehh

mrs bob berkata...

sy sgt setuju!!!

sorry lmbt reply ur comment.psl berbaloi ke x gi sales tu. hmm rs nye sama je price dia ms sales kt luar, tggl lg ms tu x smpt join sales sblm nye. so alang2 dh ade warehouse sales, ok lah. asalkan hrga xde la mahal dr luar sudehhh..

---------------------------------
blog kain sy sudah idop semula..yipeee http://variatybiz.blogspot.com

aloy_paradoks berkata...

gua sangat bersetuju...

Kikuri berkata...

Kau banyak duit ek? Bagila sket kat aku... Aku nak shopping buat lepas tensen!!!

chucky berkata...

stuju gillosss

yong ibu chem berkata...

gua buleh tlg cara2 nak habiskan duit!!

hehehehehehe

@tune® berkata...

sue-ana-->>
oyeh
oyeh yeh...
ko same macam aku dan orang lain

tahniah...smoga maintain nomo satu

zanna-->>
myimpan byk cara???
bg tips!!!

blind-->>
hih..tu kalau simpan..ade gak amount..kalau xsimpan??

mugiwara-->>
nawaitu...
sblm pakai duit pasang niat

@tune® berkata...

hanis-->>
haahla..
da tu camne?
at least nk mati bermaruah gak..
meniggalkan harta...

suya-->>
ye!!
bagus!!

arfa-->>
bagus!!
haih..kemahuan yg semahunya!!

cbm-->>
nah!!
amek duit!!

@tune® berkata...

apei-->>
lu bg nomo ngan pw skali eh

saya-->>
payah tuh...
camne nk kire??
negatip!!

eyeliner-->>
dok mc cash tuh ade awek casier yg jage..
gatai sungguh!!!

ieda-->>
aku nk soping sok
ko nk ikut ke?

@tune® berkata...

sayalah-->>
salahkan bank ler sbb byk...
da kompius

en_me-->>
betul tuh inchi!!

mrs bob-->>
nnt kite lawat kedai kain awk tuh ek

aloy-->>
tq tq sbb setuju

@tune® berkata...

kikuri-->>
welkam bek!!
rindu same lu!!!
nk duit ke??
amek lam bank najib eh..
aku ade share ngan die

caki-->>
bagus gilos!!

yong-->>
bahaya yong nih!!

macha_sezs berkata...

ramai gile org komen. malas la komen.

poyotito's berkata...

anda buntu..??


ON BUNTU.

@tune® berkata...

macha-->>
mane ramai..
biasa je
xkn mgajuk??

poyo-->>
butut or buntu**
ceh

Umie berkata...

saya setuju... dan saya lebih setuju jika anda dermakan duit anda itu kepada saya sbg salah 1 cara nak abiskan duit anda... ahahahhaha

@tune® berkata...

umie, xyah soh ko..aku pon pandai abeskan duit sendiri..kikiki

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇