Rabu, 6 Mei 2009

bila ini yang dikatakan badi...badi ke??

disuatu mase..ketika wa ada kenduri kt sabak bernam..kt satu pekan yang majoroti populasi nye berbangsa india, wa hampair nk melanggar golongan muda bangsa ini ...wa nk g kenduri ni ayah wa ajak sbb wa tgk name lam kad orang putih..so xcited la kn...

cukup marah wa mase tuh...wa nyer side lampu ijo..die merah..die main kuar simpang pastu nk masuk simpang lain dah nk langgar wa..ahh..susah wa nk xplain..lu olang pon xdpt bayangkn ke??haih!!pandai² la

mmg da dekat motor derang nk langgar wa, wa ngelak jer..kalau brek kete blakang plak hentam wa...kalau wa langgar derang...wa mesti lalu atas perut derang make terburai la usus dan otak mereka bersepah di atas jalan, menjadi kes polis, naik turun court wpon wa tau wa menang sbb derang ade 3 kesalahan iaitu langgar lampu isyarat, xbg signal and xpakai helmet...hahahha..itu jam wa rase wa nyer senyum default...kejam..kejam..

tp..wa hanyalah sempat sekadar hon, angkat jari tengah yg wa sepatutnya xangkat depan parents wa(sib baik derang xnapak) and sumpah seranah selama selama satu minit...sbb pastu wa bersyukur wa xlanggar derang..byk hal weh!!!xkose gua nk anta derang g ambulan ke...kene dendam ngan bangsa derang ke...nauzubillah...

skali tuh..mase wa sapai kenduri tuh yg wa igt 3pupu kupu² kazen wa kawen ngan omputih..rupenye kawen ngan india gak...cait!!!

19 ulasan:

sue-ana berkata...

mmg saje je, xmo bagi ko "berpisah" dgn bangsa tuh. xpasal2 dpt kupu2 baru berbangsa itu,kan. eheh

mmg badi tu weh, kena gi mandi bunge.

suya berkata...

hahah..mesti name matthew kan

macha_sezs berkata...

kadang2 derang memang over.

yg benar,
aku yg separa mereka.

hanis berkata...

jgn benci sangat...
karang jadi laki kamo karang :P

saya lah berkata...

wa tatau nak cakap pe..sbb wa tatau drive..wa nompang je..paoto wa kalo jumpe org cani, spanjang jalan tu die akan kenekan maklok2 cani...

btw. anak kupu2 lu musti bijak sbb kacokan..huwaaaaaaaaaaaaa

cik belacan melaka berkata...

pantang dengo kawen ngan omputih..seksaited manjang..hahahaha

~ Lady ell ~ berkata...

oit,itu bukan badi,itu badigol...yg dogol n bahlol..

dahsyat ko,sampai kuar jari tgh..

pEts LovEr.. berkata...

diorang nih ada 2 pantang jer weh.. 1 pantang dapat kosa (kuasa) 1 lg pantang dapat moto/keta!! isk..tibek2 aku pun hangin...hahahaaa

Kikuri berkata...

Saya sangat innocent... apa maksud angkat jari tengah tu? Tolong terangkannnnn...


Pleeeeessseee....

misz eyeliner berkata...

ko kutuk2 la.. dlm famili dah ada history tu. kang ko pun mendapat baru tahu...

Umie berkata...

@tune...ape nama laki dia tu??? John Stamos erk?? wakakakaka

Ini yg dikatakan lari dari mulut buaya...termasuk pulak dlm kandang buaya..keke

Mohd Ariff berkata...

minat gak muzik indie..

mugiwara berkata...

nama omputih.
orangnye...malap2 je...

aloy_paradoks berkata...

gua buat event pada 15 july. di laman budaya shah alam... gua nak jemput lu buat show kalau lu sudi.. show percuma untuk kami dan mereka mereka yang miskin tetapi mendukung seni... mana tau lu nak nyanyi ke? monolog ke...ape ke? jika sudi lu beri la nama Group or nama solo ke sebab gua nak masukkan dalam poster... gua tunggu..

aloy_paradoks berkata...

gua buat event pada 15 july.... gua nak jemput lu buat show kalau lu sudi.. show percuma untuk kami dan mereka mereka yang miskin tetapi mendukung seni... mana tau lu nak nyanyi ke? ape ke? jika sudi lu beri la nama Group or nama solo ke sebab gua nak masukkan dalam poster...

gua tunggu lu

@tune® berkata...

sue-ana-->>
hihi...
xpela..derang pon manusia gak kn?

suya-->>
salah!!
thomas la!!

macha-->>
aiseh..sorila...
wa xbermaksud

hanis-->>
xbenci la..geram jer

sayalah-->>
bijak ke nnt?
insyaAllah...

CBM-->>
biaselah nok..i kan bz body

ell-->>
badigol sood kah?
kikikiki

pets-->>
aku pon pantang nih!!
haih!!

kikuri-->>
blahla!!!
mgade!!

kikiki

eyeliner-->>
xkutuk.marah jer

umie-->>
thomas la..

buaya darat kah?
kikiki

arip-->>
lain tuh

mugiwara-->>
kristian kot

aloy-->>
lu nk tgu wa??
bleh..wa datang...jgn lupe wa iklan byk² tampal muke gua

camcilah berkata...

erk..ni kat sabak bernam belah mana yang ramai kaum macha ni...Kampung I kat Sabak gak..ekekeke
(tp I bukan kaum macha tau)..

alif-mikail berkata...

baldi la.. baldi..

dah dah pegi mandi

@tune® berkata...

camcilah-->>
ni kt area lepas air tawar...
jauh kedlam dekat ngan klinik

alip-->>
xmo mandi la...