Rabu, 18 Mac 2009

janggal kah?

kalau pompuan ngan laki berpimpinan tangan
==>>
normal(kalau bukan muhrim dose ye...aiseh...wa byk dose suda)


kalau pompuan ngan pompuan berpimpinan tangan
==>>
normal (sbb byk orang jahat...so rase secure sket n xdose oke)


kalau laki ngan laki berpimpinan tangan
==>>normal?(normal kah?@½normal?±normal?)
==>>adik beradik?(korang jln pegang tgn abang korang ke wahai kaum adam sekalian?)
==>>rase insecure?(ade orang nk culik kamu?)
==>>berpacaran?

to conclude, korang rase logikkah?patutkah?

sile click Berjoget lambak di bawah utk nyatakan pendapat anda.

16 ulasan:

somewhereonlyweknow berkata...

lelaki pegang tangan laki wa penah tengok. itu incik pulis bawak itu pesalah masuk makamah. lu talak tau ka?

cik belacan melaka berkata...

haha bangla!!mereka sangat berkasih sayang u olls.....

ilazz berkata...

wehh.. aku pun banyak dosa la.. isyh..isyh..

Kikuri berkata...

Baru ari tu aku ckp hal ni kat bapak aku. Sebab, kat umah aku dekat ngan kilang and banyak bangla. Aku peratikan, bangla2 ni kalu jalan berpimpinan tangan.

Aku ckp kat old man aku, yg dorang tu mcm GAY. Then dia marah aku balik. Sebab dia ckp, tak baik pikir2 yg jahat2 pasal org lain...

Hakikatnye.... it's DISGUSTING bagi aku lelaki jln pimpin tgn. Apakes?!!!!! Kalu ye pon beshfren.... it's still DISGUSTING!!

misz eyeliner berkata...

mat bangla sgt suka mcm nih.. rasa nak sepak je sekor2.

::Cikgu Liza:: berkata...

adakah entry ini merujuk kepada bang*#?

hmmmm... selagi tak salah di sisi agama... selagi tangan yang dipegang itu muhrim kita.. pegang ajelah.. tapi kalau kita tau yg pegang2 tangan itu.. sepasang gay.. tak kira gay lelaki atau gay pompuan.. tentulah sesuatu yg sgt menjijikan...

eZa berkata...

laki ngn laki pgg tgn?? that is sooooo not right! geli ok... dh sah2 la tuh ade something wrong & songsang kt ctu.. hehehe :P

mrblind berkata...

rock apa..hahahaha

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

ala...pimpin orang buta lintas jalan da...

arfahadnan berkata...

huahuahua...
lelaki berpegangan tangan?
peluk lengan pun ader..
mmg agak berpandangan serong lah kan.. dan dalam berhati akan berkata 'tau lah couple, tp takyah lah show off kat aku..'

huhuhu..

hanis berkata...

tak sesuai okeh
cam bangla...
ewwwwwwww~

mugiwara berkata...

ini seksis...

pompuan nk wat apa lelaki leh wat.
lelaki pong nk wat apa yg pompuan leh wat.

haha.
ntah!

suya berkata...

pegangla tgn saye
peganglaaa

@t00neY r00neY® berkata...

some-->>
itu bukan pegang beb
itu heret namenye

cbm-->>
mmg uolls...xkose nyah!

ilazz-->>
tape..leh tobat lg

kikuri-->>
xbaik tau...derang maybe rase insecure kt negeri orang..tuh yg saing memerlukan

eyeliner-->>
xbaik..jgn sepak..
lempang kan ajer

cikgu-->>
hihi...kalau gay mmg rase nk sepak jer kn?

eza-->>
hehe...go wrang ke sbb not right?

blind-->>
kategori rock ape?

akupentoi-->>
baiknye die

arfa-->>
hihi...kalau nk show off..get a room ler!!

hanis-->>
hihi..
anda mau bangla?

mugi-->>
eleh..slalu pegang tagn la tuh

suya-->>
meh sini!!

mugiwara berkata...

manade~
pegang tgn bdk2 je...


kt site. aritu sr engineer kitorg pesan. tgk2 sket bangla tu wat keje.
kalo sorg, nnt tido. kalo 2org nnt peluk2. kalo 3org? errr...
moral of the story, dorg malas wat keje...

hanis berkata...

tak moh. tak moh
i nak malaysian... hehehe