Jumaat, 16 Januari 2009

kutaksempurna

setiap manusia ade kelemahan..begitu juga dengan diri gua..insan kecil yg hya tunggu gaji dihujung bulan...gua sedar gua bukanlah seorang adik, kakak, shabat mahupon gf yg baik...pasal tuh la sik kene dump jer...cilakak ah...(mungkin leh jd bakal bini yg baik...??apekah??hihihi..pls take note!)

tp siyes...sbg insan marhaen yg mempunyai nafsu 9+1 nih...gua mmg sgt lemah...lunch td..wa lapaaaaaaaaaarrrrrrrrr dan teringiiiiinn sgt nk mkn sizzling mee kt tesco...wa xleh nk g klang parade...jawoh n amek mase lam 20 minit..kalau tesco, 7 minit da leh sapai...

tp..sbb wa teringat ini:

wa sanggup ,batalkan hasrat tuh...xpela..sok wa g la klang parade or jasko...mkn...sbb..wa xcontribute sesen pon for tabung Gaza ni lagi...smoga usaha wa yg kecil nih, dpt selamatkan byk nyawa kt Gaza...

22 ulasan:

Pengejar Masa berkata...

alhamdulillah! teruskan boikotmu cik atune!

razor berkata...

teruskan usaha murni mu itu...

Monkey D Luffy berkata...

duduk rumah lg jimat duit... hehehe

DarabDua berkata...

kemas dh usaha lu nih!

macha_sezs berkata...

baguih la kalau hang dok pikiaq lagu tu~~~

Umie berkata...

betul2x...aku pun x pi tesco dah (kekdahnya tesco pun jauh kat JB nun..huhuhu)

@t00neY r00neY® berkata...

pengejar masa-->>
hang nk boikot aku ka??

razor-->>
murni eh?
cikgu murni?

lufyy-->>
betul...
jimat letrik lg kalau tido...

darab dua-->>
bukan tadika kemas ok

macha-->>
tercepai akalku..

umie->>
aku tau tesco tu...hiuhuhu.nostalgia tuh!!

chucky berkata...

daku mmg x suke tesco
x best

zairi berkata...

kalau lu tahap malas sangat pun,maggie pun lu jangan kasi sentuh.tu pun kategori yahudi gak tu.

@t00neY r00neY® berkata...

caki-->>
ye ke?
ko xske ke?
leh caye ke?

zairi-->
ye ke?
kalau cap hajime nye leh ke?

~ lady ell ~ berkata...

bagus la..ada pegusaha kecil nk bg bantuan pd gaza...erk,betul ke?itu je yg aku paham pn...:)

Nadine Zuharra berkata...

baguihla,kecik2 pun tkpe, yg penting kita usaha nak boikot depa ni..
*bilela nak ade shopping store besaq2 yg bukan dr company obersea..sng skit,takdela kite tersponsor kat aktiviti amerika n israel yg tak berpekdah tu..

ilazz berkata...

biar kecik asal menyumbang..

aku x leh tgk biter. sedey..

@t00neY r00neY® berkata...

ell-->>
usaha kecil tuh...xmkn la...
bukan pengusaha nenas industri

Nadine-->>
tula..manusia mudah lupa ni...kang xpasal2 konfem ade yg kate..ah,...xpela..sikit jwer...

tu yg die dok still membeli lagi tuh

ilazz-->>
sedey..biter, sorat koba,mmg sedey

Kikuri berkata...

Insyaalah! Aku sedey tgk gambor tu....

Takpela, kita sama2 bekorban not only for religion but also for humanity cause...

Aku dah lama tak online sebab aku takleh tgk gambor yg aku pos kat blog aku... mesti nanis!

BTW, i like ur spirit!

poyotito's berkata...

gua rajin sangat pekena waffle kat tesco setia alam. peh layan betul peanut + coklat. apahalnya dgn tesco? gua lama tak tgok tibi nih beb!

mrs bob berkata...

bagus idea ko..hihihi. jgn la kita sama2 bersengkokolan dgn manusia laknatullah ni.sehina2 org Islam mesti ada perasaan benci pada Yahudi!

@t00neY r00neY® berkata...

kikuri-->>
ghua tau...cam pobia nk tgk blog sendiri..pasal tuh wa letak gambar xde darah²...gua xberani beb...

poyo-->>
aiseh..tesco setia alam wa g wat facial jer...sbb xde kaitan ngan isarael..

kesian lu sapai xtgk tv...gua tgh menentang keganasan terhadap rakyat plasetin yg diesrang israel..n tesco is one of their product...

mrs bob-->>
betul tuh..aku tgh cube bertahan semampu yg boleh....

NaDiaHaNuM~ berkata...

tesco murahh tapi..
hihihihi..saje bikin panas.. :P

sue-ana berkata...

aku pun asyik meleleh air liur tgk prosperity burger..brr..eh, ada kena mengena ke?huhuhuh.

technology berkata...

cheap handbags
evening handbag
handbags online
ladies handbag
luxury handbag

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇