Khamis, 1 Januari 2009

...

terima kasih kepada kalian kerana sudi bace...waapon anda baca tanpa meninggalkan komen, saye masih dpt metrace siapa anda....thanx a lot...

maaf,sy xdpt singgah blog anda pada hari ini...maybe esok or nx week it will..

1 hari saye gembira xsemestinye 364 hari nnt saye gembira...
1 hari saye sedih, xsemestinya 364 hari nnt saye sedih

Smoga Hari Esok lebih ceria dr Hari ini...dan semoga Allah Tabahkan hati saye yg sgt kecik ini untuk menghadapi dugaan dr Nya...saye harap saye sedih xlame...guys..pls cheer me up!!!!Thanking u guys in advance...

Yang Bener,
~hati terluka berdarah xberapa nk parah tp bernanah kecik sahaja~

**bukan mengharap simpati dr kalian(walhal mmg mcm ye pon), cume saye harap kalian dpt hburkan saye..tp camne?

21 ulasan:

darkk25 berkata...

semoga hari esok lebih baik dari hari ini.

razor berkata...

aku sedih sepanjang zaman, rilek je..

lalalala

huhu

arine berkata...

awat ayat cam patah ati je atune?

macha_sezs berkata...

anda manusia normal.

akupentoi berkata...

ala..rilek la...ada lagi 363 hari utk hepi..

Kikuri berkata...

Errr.... apsal sedey sgt ni??? Jgn la sedey2... kang aku pon sedey sama...

hacienda berkata...

rilexla wei...senyum la...chill..

alif-mikail berkata...

jom joget lambak kat pasar lambak..

takpun gi gunung lambak..

takpun gi jualan berlambak-lambak..

err.. cerita pasai apa tadi aaA?

hanis berkata...

uhuk3
bakpe banyak tragedis ni
end of the year selalu camtu (most of the time)
all the best in 2009

misz eyeliner berkata...

kesengalan aku dihujung tahun lepas pon belum habis lg...nway, bergumbiralah!

suya berkata...

rilek la bro....syaitan mmg datang dan pergi..marilah kite menunggu malaikat dtg...aiyo metafora aku ni buat aku seram sendiri.

Tanpa Nama berkata...

let bygones be bygones. dont whine. move on. count your blessings.my motto is, kalau takde or tak dpt, meaning Allah yg tak izin kan. Why?? He knows best. Seek from Allah.

Take Care

Pengejar Masa berkata...

ni apa citer sedih2 lak ni?

meh ajak suya gi makan sup sirip ikan yu kat Victoria Station

chucky berkata...

bedoa banyak2

ilazz berkata...

alaa x raged arr sedey2 nih. Sabar byk2 n igt klu kiter sedey, ada lagi prg yg lebey sedey, lebey susah dr kiter.

eZa berkata...

cheer up babe! ;)

miezi berkata...

anything happen for a reason :)

chill~~

zairi berkata...

yang buruk dari kita,yang baik dari ALLAH.selagi kita x bersyukur,selagi tu la ALLAH sentiasa menguji kita.Wallahualam...

@t00neY r00neY® berkata...

darkk25-->>
ye..masihkah ade sinar harapan?
InsyaAllah

razor-->>
sedih sepanjang zaman?kebalnye...

arine-->>
ye arine...

macha-->>
ye...saya yakin benar saya manusai normal

aku pentoi-->>
harapnye begitulah..kite enjoy!!!

kikuri-->>
jgn sedih..aku jer ok...

ieda-->>
baiklah...:)

alip-->>
aiseh...lu layan ke joget lambak?

hanis-->>
end??awal tahun da cenggini..hmmmmmmmmmm

eyeliner-->>
how??

suya-->>
ceh..gua igt lu abes kental bg metafora cenggini...

Anonymous-->>
thanx...He Knows everything ait??
thanx

Masa-->>
hihi,..lambat...bukan sup sirip ikan yu jer...ikan paus pon ade..kn suya?

caki-->>
orait...Ya Allah...

ilazz-->>
ye..terkadang itu yg aku fikirkan..bagaimana pula dgn org yg lebih gembira dr kita?

eza-->>
cheersssssssssssssss

miezi-->>
the reason??
chill yeah

zairi-->>
ye..time kasih...

~ zana ~ berkata...

awat ngan hang tun...xpelah tun..walaupun abang elly siap cite dlm paper yg dia dah putus ngn ko....xpe...abang naz kan ada...hehe...

semoga tahun ini dan berikutnya akan menjadi sinar yg berwarna warni tuk ko tun..

intelligence berkata...

louis vuitton handbag
louis vuitton handbags
vuitton
louis vuitton bags
louis vuitton bag