Sabtu, 29 November 2008

selamat hari cikgu buat kalai kedua...bile eh??

mase gua darjah 6...kelas gua xsame ngan caki n Suya...ok..ef why ai...Suya ni gua kenal dr darjah satu..same gak ngan Syuhada...tp..mase darjah 6...Suya n caki satu kelas manakala gua n syuhada di asingkan...mungkin kerana gua terlalu kiut utk sekelas ngan caki n Suya...derang kelas ngan aizam yg xkiut tp gelap tuh...(tp menjadi kegilaan budak² pompuan lain...gua x ske mamat tuh...)

tapi(byk tol tapi)..kami berkongsi cikgu english yg same...

she's so tall!!black!!&scary....her name is Cecilia...ye..mcm name toyota Cilica kn?

perghhhhhh...mase memule igt kn ok...she's an indian...u better jgn carik pasal dgn die..kalau grading lu olang drop alamatnye...ayat die adelah:

"SLAP YOUR FACE!!!"
"HARDER!!!"
"YOU WANT ME TO SLAP YOUR FACE??"

jgn sampai die nk slap ko nyer face...
cara² menslap your face ialah:
tampar muke anda, sekuat hati..menggunakan kedua belah tapak tangan...

kalau xkuat....die anytime leh tolong tamparkn

secara defaultnye..kelas tuh da jd kelas seram beb
mmgla bukan degawan ataupon pontianak harum sundal mlm mahupon sundel bolong yg mengajar kami

tp si Cecilia nih...
ape taknye...bile salah sket jer mesti kene tampar diri sendiri

pasal tuh la sapai skang gua x pandai ckp inggeris...Kikuri..tolong ajarkan...

ckp German gua tere la...anytime...

**dulu² mane nk repot kt TV cikgu tampar anak murid...skang jer..kalau murid tampor cikgu leh masuk TV. parents gua pon OK bile gua ckp gua kene tampor ngan cikgu...haish!

15 ulasan:

Mohd Ariff Yaakub berkata...

Kommentar in Deutsch..

lernen aus Erfahrung ein

wenn Sie verstehen, wenden Sie sich bitte übersetzen..

hambik. komen dlm bahasa german lagi. hehe

misz eyeliner berkata...

dpt cikgu mcm ni buleh mengigau malam!

nadinezuharra berkata...

hehe..dah pencen agaknye Cikgu Cecilia tuh..kalau tak mesti cite die kuar newspaper dah kan kalo zaman skang nih..:p

Boyz berkata...

lets try in mandarin:

ni hao??

hehhe...sebenarnye saje nak melawan german tu...tapi itu je yag aku terrer....huhuh

sultan berkata...

aah... aku pun x bape gemor ngan mamat aizam tu. haha...

Kikuri berkata...

Atune,
Aku tak penah denda body contact kat students aku... Aku tak nak diorg trauma blajo BI. Nnt makin bengap... Denda aku yg paling feymes ialah suruh budak belanja aku mkn nasik ayam kat kantin. Kalau dua kali kesalahan, dua pingganla aku melantak! Hahahah...

Ko nak blaja BI? Ek eleh... merendah diri la pulakk....

Anyway, aku nak blajo German ngan kau bole? Student aku ada yg blaja kat germany, ckp german mcm air tuuu,,, JELES!


P/S
Aku pon byk komen la pulakkk...

Monkey D Luffy berkata...

bagus idea tu. nanti kalau aku jadik cikgu ler boleh praktiskan

@tune® berkata...

Maxx-->>
gua bukan bahasa german yg tuh la..siji loro telu la..

eyeliner-->>
ngigau mlm?siang pon wa lehmimpi die..

nadine-->>
kalau ikut perkiraan..mungkin da jd guru besar or guru kanan kot..

boyz-->>
hauuuuuuuuu...kabare?warassssssss

kikuri-->>
pergh..soh banjer kfc ke, pizza ke..baru syiok...nk blaja german?

wes mangan??

komen la...wa ske je..

luffy-->>
konfem ko jd bahan tajuk utama..

Kikuri berkata...

atune,
Takleh aaa.... budak2 mane ade duit (ye ke?...). Kang aku mintak lebey2 kang dituduh menge'pow' plak. Nnt masuk Bacaria 'cekgu mengepow pelajar'. terus jadik celeb...

German tu ke? Alaa... aku ingat yg guten tag, ich liebedich tu! Alaaa.. kalu german yg tu, bapak aku pun kira org german gak lah ni...

@tune® berkata...

tu la german gua..ade german lain ke?

chucky berkata...

aku penah jumpe cecilia kat skolah kat KL,
muke same,tp,apsal aku rase dia kecik je?
ke sebab aku dah tinggi

suya berkata...

aku ponpnah jupe die kat jusko maluri!takot nak tego..sbb cam ngeri..tp die nilah yg ajo aku bace kamus..kalo tak mmg haram aku nak bukak kamus.tu..eniwei ....when come tu tink of it,aku suke care pengajran die tuh..(amacam?hahah walopon engrish aku cam hampeh dan grammar yg astaga dan juge ejaan aku yg suke hati)

Mohd Ariff Yaakub berkata...

translate kat sini http://tinyurl.com/6jegrl

@tune® berkata...

caki-->>
haah.lu penah cite kt gua....tp ye ke die da kecik?so kite leh lempang die ke?

suya-->>
ur engeris is better than me la...hahaha...apesal ko xlempang die gak?nnt kite kene lempang die secara trio la...tp die mmg besh..kalau x aku mmg xpenah rase kene lempang!!

maxx-->>
baiklah!!thanx

DarabDua berkata...

buleh tahan garang cikgu omputih lu nih!