Rabu, 5 November 2008

gua leh rase muke kompiden kiah

gua berjalan menuju ke kaunter untuk membayar duit nk top up minyak...(ye..gua x pakai kad kedit pasal tu gua bayar kt kaunter)...mase jalan...ade satu mamat naik motor...cute(getus hati gua)..gua berkira2 dlm hati (1,2,3...kalau la mamat nih jd laki gua..agaknye ade x org ckap gua bomohkn mamat nih???)...die pon nk bayar kt kaunter gak...

gua senyum..hati berbunga riang la katakan...bunga raya, ixora, jasmin, bougenvilla, smua adelah (gua xmenang loteri,TOTO mahupon peraduan mari mewarna ataupon power root)...gua senyum kt mamat cute bermotor scooter biase...die membalas senyuman gua...gua terpaku...lantas die menyuruh gua membayar dahulu dan diikuti beliau....

(ah..lelaki idaman..pasti menghormati perempuan..konfem mak gua setuju kalau bermenantukan dia kalau gua mempersembahkan dia dihadapan parents gua)...gua membayar sejumlah wang diikuti kad untuk menambah point...dgn konfiden gua bg kt akak kaunter tuh...tp..belom pon akak tuh swipe...die menolak kad tersebut..

aih???gua pelik..."kenapa kak?" gua tya xpuas ati kt akak tuh..gua fikir kad gua rosak ataupon die xdpt menambah point sbb mesin rosak...

akak tu tya gua blk..."awak xbg no pin...kalau awak bg no pin..leh la saya amek duit awak..smua skali"..adeh!!!gua bg kad bank instead of memberikan die kad seperti bonus link, real reward dan sebagainye....gua senyum, amek kad, igt nk blah...tp ade suara plak...

"saye pon nk no pin kalau awak bg"...cilakak mamat cute tuh..berani plak die perli gua..kalau berani amik no fon la...hahhaa

**mamat tuh xamek nomo fon gua sbb gua kan ke ala kadar saje...nasha aziz???ahh..langit ketujuh angan2 gua muke mcm nasha aziz...

12 ulasan:

misz eyeliner berkata...

tu la, berangan tk tentu psl..tapi tak pe.maybe tu starting point utk next pertemuan.

sultan berkata...

adoi... mamat tu. lambat betol bertindak. peluang dah ada depan mata tuuuu...

ilazz berkata...

dia nak kt no pon tu tp tesilap kt no pin.
Ko try mandi munga 1 bulan bwh jematan, kompem ko jdk lagi cun dr si nasha tu.
tp jgn ada org psg kamera skodeng ko udahhh..:P

o-y-e-t-t berkata...

angan2 tak hingatt!!!!hehehe

mrblind berkata...

apa punya senduk la mamat tu..jumpa nasha aziz pun tak ambik no telefon..

Umie berkata...

apahal lu x snap2 muke mamat cute tu pastuh publish kat sini sekali..kot2 cikgu Kikuri pun bole bersaing ngan ko nanti...

wakakakakaka

suya berkata...

ala ko dah dpt nomo die kan?ko taknak share ngan aku...mkn sorg2..huhuhu

alif-mikail berkata...

oho! baru ku tahu..

kak ilazz
weh! kasi mandi bunga bawah jembatan dgn kereta koi sekali tahu! hahaha

l.i.f.e berkata...

alaaa kamu napa tak jawab kat dia "kalau nak nombor pin, meh jumpa mak ayah saya dulu, boleh?"
harus dia tunduk je lepas tu :))

@tune® berkata...

eyeliner-->
adeh...jarang dah aku nk isi miyak...sbb oil cosumption berkurangan nih..

sultan-->
laki mmg mellow arrrrrrrrr

ilazz-->
bawah jembatan?jembatan mane yg plg barakah????

oyett-->
angan² kn ke besh....

blind-->
bukan senduk lg...
mangkuk smua ahhh

umie-->
si kikuri ngan aku cam langit ngan bumi..aku nih nasha aziz..die da kategori aishwarya...(gile aku up kikuri..haish!)

suya-->
aiseh!!!kantoi lu tau..ni mesti mamat tuh pon ade scandal ngan lu nih...

alip-->
kete ko tuh bukan mandi bawah jambatan...bawah titi jer da cukup..


life-->
aku tunduk lagi malu dr die...kalau die tunduk malu...aku termalu2 ler...

ladyell berkata...

atune,ko bleh lah jadik penyanyi plak.ko nyanyi lagu jj tuh.'joget angan tk sudah'hahaha
tp kn,zmn skang nih,pompuan on dulu pn tk pe...

chucky berkata...

ko nih,buat malu aku jeeee