Khamis, 31 Mac 2011

BMW 3 series?

haah...aku dapat mase main tikam kt kedai Ah Seng yg jual motor aritu...pada aku la kn..pakai kete mahal² nih..xde la gempak sgt...biase² jer....

WTF (Wecome to Facebook) aku ckp pasal kete BMW 3series...hehehe...well..i reach 30 y.o last Tuesday...thanx for all the bday wishes yg aku dapat..xmenang tgn la menjawabnye...FB lagi...fon call lg...text lg...haih...da macam Lady Gaga aku rase hari tuh...

dalam mase setahun, sehari tuh jer aku kene cas bateri fon sapai 5 kali...
dalam mase setahun, sehari tuh jer aku facebook wall aku penuh orang comment
dalam mase setahun, sehari tuh jer orang ramai berjabat tgn ngan aku...
dalam mase setahun, sehari tuh jugakla aku rase aku hotter than Scarlet Johanson
dalam mase setahun, sehari tuh jugakla aku rase orang ramai sayang aku
dalam mase setahun, sehari tuh jugakla byk surprise yg aku terima
dalam mase setahun, aku dapat free call dr celcom...

so..aku kene tgu tahun depan nk rase tuh semua...

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket





to the other part of me...Chucky yg celebrate bday yg same...kite mmg HOTTTTT on dat day!!!

oh...aku xdapat pon kete BMW 3series tuh..yg kompom...aku dah join 3 club...30!!!isn't it good number??yeah it is!!!

Photobucket

ANOTHER YEAR OLDER, ANOTHER YEAR WISER?Hmmmmmm....

9 ulasan:

sue tupperware berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
suez berkata...

- hepi bedei atun.
- fuyo sgt international opis ko.
- ko pakai iphone ke sapai 5 kali kene cas?

@tune® berkata...

thanx swana....international kn??
european sama aussie tuh,,,

aku pkai bb sbb tuh bz sket...hihihi

Arissa Aqilah berkata...

happy birthday...welcome to 3 series club.and mommy club.sungguh international office ko.mesti dulu ko nyampah tgk idung bos european tu, so mika dapat idung mancung heheh!

@tune® berkata...

aisyah...mmg pon...jarang bercakap..tp slalu lalu depan die...tu yg terkenan kot..hahaha

Anak Wak Mail berkata...

tak habis-habis dengan lady gagapnya..haha

eh,,dah 30???hahaha

@tune® berkata...

ala..baru 30..awak dah ke?

Umie berkata...

babe..happy belated birthday noo..;-)

aku lg 2 bln nak masuk 3 series gak...isk3x... rasa mcm semakin mahal plak bile dah masuk 3 series ni..hihi

@tune® berkata...

stended na....mestila mahal...

thanx 4 d wish ek...