Selasa, 15 Mac 2011

rase ape yang kamu rase...

korang rase x ape yg aku rase?xrase ke?

rase la..rase la...rase la..

aku rase kn....xlama lg ramai orang akan malas kuar dr umah...

mungkinla...

1. kalau nk jumpa kawan...check jer FB ataupon social network yang ade..siap boleh tau ape yg derang masak mahupon status mereka...

2. kalau nk beli barang, online saje..macam² ada...barang basah pon da ade skang

3. bayar bill pon cenggitu...segalanya dihujung jari anda..

4. kalau nk tgk muvi, subscribe jer astro first ke, second ke...hape ke...xyah beratur panjang..kalau nk tgk muvi omputih, donlod saje...

haih..makin malasla rakyat malaysia..makin ramai yg obessiti nurhaliza....euuwww...

9 ulasan:

sue-ana berkata...

aku rasa la..aku rasa..rasa..rasa ngntuk..huwarghh!!!!opss,sori,ternguap di sini.



p/s: mokcik pun suko soping online.ngeeee..ada ke juai brg basah online??meh bg link kat aku.

aku.mamalia.wanita berkata...

cer citer cer citer...
plawok plawok plawok

jijah montel berkata...

issskkk.. sentap noks!!

Umie berkata...

isk.. 1-3 tu aku tewasa dowh.. tp yg no.4 tu aku xde astro..tgk tibi channel ado2 aje..huhu

poyotito's berkata...

gua buat nombor satu je,
nombor 4 tu payah sikit la nak terjebak pasal tibi pun gua tak ada

chucky berkata...

ko sengaja je nk bg lasan ko gomok kan>>

@tune® berkata...

sue-ana-->>
hoih!!kalau ngantuk bukan disini tepatney...
hihi

ade la jual barang basah online...carefour ke cold storage...aku pon xhenggat...

ummang-->>
citer gapo dienye weh la weh...

kak liza-->>
alah..sentap seketika jer tuh...

ummie-->>
kene blk mesia dowh...
baru tau dok umah besh...

poyo-->>
kirenye lu masih org normal...

caki-->>
aisey..ko tau jer alasan aku kn?

Anak Wak Mail berkata...

eloklah,,tak dalah suami risau isteri asyik keluar rumah..

@tune® berkata...

ceh...kuar tetap kuar kn?
hihi