Khamis, 1 Julai 2010

Pulau

1. Pulau mmg indah..tp Pulau Indah xindah pon

2. aku mmg suke pergi pulau..kalau ade duit byk aku xmo g pulau sentosa..

3. kadangkala aku rase aku mmg dok kt pulau...sbb dipulaukan oleh kawan²

4. biler aku xtau ttg perkembangan semasa, lagi aku rase aku kt pulau

5. adekah aku memulaukan sahabat² yg lame aku knal?

6. patut ke aku dok pulau kalau aku rase aku dipulaukan?

7. logik ke aku rase dipulaukan biler ade orang xmo kawan aku?

8. Pulau Malibu mesti best kalau aku jadi presiden kt sana...

9. Pulau pandan mmg wujud ke sbb tuh jauh ketengah?

10. skang mmg kt pulau sbb aku xjuin member² aku berstock count kt production

11. adakah aku yg menghantar sahabat² aku ke pulau?

9 ulasan:

arfahadnan berkata...

aku juga selalu mempersoalkan pulau pandan yg jauh ketengah tuh wujud ke tak..

b a r | n e berkata...

apa jadi kalau aku dipulaukan kengkawan di pulau?

haha~

@tune® berkata...

arfa-->>
jauh macam mane kn?

barine-->>
giler...balik darat la aku...

enjelinajolipit berkata...

pulau pinang gua x penah jumpa pokok pinang pon. pulau langkawi lagi la. apa langkawi dapat nama sempena langkah mawi ka?

~ Lady ell ~ berkata...

pulau jerejak pun cantek dr pulau indah.

patungcendana berkata...

lagenda pulau tioman tau tak?

re:...ujian itu adalah peluang untuk belajar...kan?

mamai berkata...

jgn kena pulau sudahla hehehehe

@tune® berkata...

lina-->>
mane derang dapat aku pon tatau..
tp aku sure pasti ade history

ell-->>
tp jerejak tuh namenye xindah
hihi

patung-->>
aku tatau plak wpon aku dah g 3 kali...

kau tau?

mamai-->>
aku dah rase kne pulau nih

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

aku pernah tidur dipulau... tapi tak pernah rasa kena pulau.. kenapa ya kenapa ya