Jumaat, 9 Julai 2010

lama

1. sudah sekian lama xpergi istana budaya tgk teater...selepas 7thn...2minggu lepas aku tgk teater KITA the musical...ape boleh aku katakan...persembahan menarek dari smua pelakon...tp sbb aku nyer teket sponsored dari Taiwan punye peniaga...so...derang nyer ucapan aluan dalam bahasa cina yg aku rase sikit pon aku xpaham melainkan perkataan Malaysia dan Taiwan...

2. lama gak aku xjengah muzium negara...last mase blaja..tu pon 7thn lepas gak...mase tuh ade pameran hantu kt muzium...rabu lepas yg mase aku pergi ade pameran keranda...apada...aku masuk pameran tetap jer yg ade era perubahan sejarah tanah melayu sapai la ke kolonial...
macam mase skolah plak...

3. lame xnapak abang polis trafik yang kt simpang 4 kt giant sec 13 nih...pagi nih baru napak..g balik cuti kahwin agaknye...

4. tak lame lagi aku nk jadi seorang ibu...abes baju lame² aku dah kene amik dik caki n kak su...kak cik xmuat sbb die pon kembang macam aku gak.

5. lama betul aku amik mase nk abeskan entry nih...

8 ulasan:

hacienda berkata...

ni baru brape bulan..slmt mnjalani proses peknen..seronok weh..ngeh ngeh ngeh

@tune® berkata...

ye da...lain macam die punye piling,...

baru nk masuk 4bln next week...

arfahadnan berkata...

uih.. peknen rupanyer...

tahniah beb...
jaga kesihatan..

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

wah...lama tk kesini..tetba nak jadi ibu....congrat n tc..

Razman berkata...

lama aku tunggu loading page ni sbb tenet cam sial pnye slow.

sue-ana berkata...

1. istana budaya tu,walaopun dekat dgn rumah aku,xpenah skali pun pergi. xde org nak ajak.(mode sedih)

2. alangkahgilelamanya aku xpergi muzium negara wehh..ho ho.

3. aku xpenah nmpk abg pulis kat spg 4 tuh.xpenah lalu situ.hehe

4. bakpe sedekah baju?mana tau baju2 tu bole pkai blk pas jadi ibu nnti. (^_^)

5. tu dia..punya lama nk taip entry, dapat 5 points je???camtu kalu, aku bagi 5 markah je utk ko..hahahaha

@tune® berkata...

ARFA-->>
tq tq
insyaAllah

pentoi-->>
ntahnye..lame tol ko xjengah...

razman-->>
hah?
lame ke?
kene tukar nih

sue-->>
1. by d taim ko blk umah..xde show kt IB kot...

2. part muzium...ko kire derhaka xg

3. ah kau...wakpe nk lalu simpang 4 aku nih bukan pekeerjaan...

4. sedekaha amal jariah beb

5. ok ape 5...kang kalau panjang² korang xterbaca

Arissa Zahirah berkata...

waah..tahniah dh preggy...seronok jadi ibu ni..