Isnin, 14 Jun 2010

teh

bermulanya mengeteh mase zaman blaja dulu...ye la..tatau ape nk wat pas abes klas...
mase tuh la aku baru kenal teh ais dgn teh o ais...

setiap kali sebelom aku nk order..aku akan pikir samada aku nk teh o or teh ais...

mase tuh aku sukar nk bezakan teh dan teh 0...sbb pada aku teh 0 tu teh so kalau nk order teh kene cakp teh susu...

aku pon pening..sampai la pg nih...aku nk beli teh 0..slalu aku mmg ske teh 0 berbanding teh sbb minum teh nih pening kerana ada susu...

aku nampak akak nih wat teh tarik plak..udahle aku pikir..aku salah cakap ke?
aku amsih dibelenggu kekompiusan selagi teh tuh xsapai ketgan aku...
ku lihat kakak yg sorang lagi pon stat nk buat teh...
tp teh O...so...aku amat berharap teh O tu kepunyaan aku..

aku sgt kompius...rase nk pecah kepala otak memikirkan hal teh nih..
aku salah order ke?
haish...

alhamdulillah...dapat jugak aku teh O...betul rupanya aku order..sbb slame nih slalu aku order teh O yang dtg teh ais...

**teh songket laici dari teh boh betul² umph!!!

7 ulasan:

cik jijah berkata...

tu tak smpi area sini lagi.. teh peng.. teh o peng.. teh o.. teh sajorkk.. iskk..

Faizal Rahman berkata...

Ek eleh teh pun nk runsing :P

@tune® berkata...

cik jijah-->>

teh peng..macam taiping jer

Joe-->>
sakit pale tau...

Kikuri-hime berkata...

Weh... rendula kat aku!!! Hehehe...
How's life?

Anyway, aku baca nota kaki kau tu, yup... aku pon suka teh laici tu... sedaappp... esp. kalu sejuk!

@tune® berkata...

hihi...sedap kan..tatau nk describe rase die macam mane

R.K berkata...

cube pula teh ade dengan ais dan limau ..

jangan mintak teh-limau-ais sudah .

@tune® berkata...

ha?
xpenah pon oder camtuh punye teh