Isnin, 5 Julai 2010

biasa

1. aku biasa sajer...tiada yg luar biasa mekainkan yg biasa² aja...

2. seperti smua orang..aku juga sgt sensitif...tp bukan sebab pembawakan baby...orang yg xpregnant juga sensitif...jd kalau biler orang cakp sbb pregnant sensitip terlebih..aku xsetuju...
sbb aku boleh menangis wpon citer tuh happy ending

3. aku slalu nasihat kt orang:
" kalau orang tuh dah xnk kt kau..kenapa kau nk terhegeh² kawan ngan dia"
...tp bila kene batang idung sendiri...aku tetap nk cube selamatkan persahabatan wpon aku rase tak die xmo dah kawan ngan aku...sedih di ignore dan dilayan endah xendah...tp...akan ku bertahan selagi yg mampu

4. time aku xdela bizi sgt...kalau ade orang nk ajak aku kuar...aku oke jer...tp...bile derang ajak aku kuar...aku lak yg xpegi...apra punya kawan aku nih kan?

5. ade kawan jemput aku dtg umah derang...tp sorang pon aku xg lagi..bukan jauh pon...tp ntah kenapa aku rase lebih baik aku tido kt umah...

6. aku bukanlah kawan yg baik tp aku cube jadi yg terbaik

5 ulasan:

Faizal Rahman berkata...

Lain la dah kawen dgn zaman belum kawen dulu, kawan2 pun faham rasanya

hacienda berkata...

aku pon cube jadi terbaek... due date ko bile?

sue-ana berkata...

1. biasa ke ko??
2. yg ni aku setuju. pasal aku pun sama. (bkn sama yg part preggy tu ye, yg nangis citer hepi ending)
3. sedihnya..
4. aku pun mcm tu jugak.huhu.tahape2 je rasa diri ini.huhu
5. aku nyer mslh,aku mls nk drive.hehe
6. aku tau ko sorg kawan yg baik...(",)

arfahadnan berkata...

apsal kau cam down giler nih..?
sabar beb..

@tune® berkata...

joe-->>
maybe derang faham

ieda-->>
due aku christmas...
baik punyaaaaaa

sue-ana-->>
hihi...aku biase jer..xbaik sgt..kekdang mulut lepas gak...

arfa-->>
down to earth suda...