Rabu, 30 Disember 2009

tutup jalan

mereka ade cakap, byk jln di ibu kota akan ditutup sempena sambutan Tahun Baru 2010..termasukla jln tar...ni yang aku dgr la...

dah tu..kite kene lalu jln tanah merah atau denai ke?

17 ulasan:

fn berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fn berkata...

jalan kaki dan jalan itik dan jalan kengkang dia tak tutup

@tune® berkata...

oo...so...kt KL mane nk cari?

echan berkata...

jalan raya?! bole??

* selamat pengantin baru babe! semoga berbahagia selama bersama. cepat je update blog, tak honeymoon ke? eheh..

@tune® berkata...

echan...tq...tgh honeymoon la nih,...hihi

chucky berkata...

x yah jalan,
duk umah sajokk

aloy_paradoks berkata...

tak matang betul kan? apa apa ntah kerajaan ni.

hacienda berkata...

hehehe

sue-ana berkata...

menyusahkan idup org ramai tul,kan.


naseb baik wa sambut new year taun ni kat Penang. nk dok rumah diam2 je,maleh nk kuar rmh. eheh.

hanis berkata...

mencik sambut tahun baru dalam jem
duk umah lagi bagos

zairi berkata...

uish...x jadi la nak masuk kl macam ni.nak kena bawak lori pikap bagai plak kang.

suya berkata...

dok uma.masak.


tee hee hee

arfahadnan berkata...

kau lalu jalan bawah tanah jer..
atau..
dok umah senyap2..

pEts LovEr.. berkata...

wow..tup tup dah kawin.. selamat pengantin baru k.. hepi 4eva.. n hepi new year 2...

mugiwara berkata...

muahahaha~

orang baru kawen bukan ke tak nak kuar umah?

en_me berkata...

honeymoon tewww .. sonoknyerrr

cik EPAL berkata...

tanah merah???