Jumaat, 15 Julai 2011

sape lagi best?

lagi best...woooooo...♫

ermm...aritu nampak macam best...tp best lagi kete aku....
(ayat xmo kalah bajet nk slalu menang...)

tp..korang rase la kan...big boss(direktor ke..GM ke...) dgn bos bawahan...(bos akaun ke, bos HR ke..) mane lagi best?

kalau kt kampeni aku nih...aku suke big boss aku..die nih kooool smcm.kekadang bermacam² cool die..lawak die pon boleh tahan...

kalau sampai Malaysia jer...mesti die bersiul kegirangan sambil membuat bunyi burung hantu...memule tuh scary movie la mendengarnya..lelame...aku rase cam nk tukar die trus jadi angry bird..

pastu die update ngan staff² die...kalau bday ke ape..siap hantar email bagai...aku tau die hanrat sendiri...

cube bos yg lain..hmmm...ade yg stakat nk lepaskan tengkuk sendiri jer...tengkuk aku nih..xmo plak die bg tiffany & co...wutta??

**aku kene cover² sket type lam ni..xleh marah² xtentu hala....xboleh buat huru harare...sbb bos aku slalu gak bace blog aku nih...mane dapat link aku..aku pon tataw...sikit² perli aku..."atun, u just update your blog so i can know what's ur progress..."demit!

5 ulasan:

sue-ana berkata...

aku rasa aku lagi best..(menjawab tajuk entry ko nih..haha)

Arissa Aqilah berkata...

dah tentu boss aku yg best..boss lagi besar x best, pandang sebelah mata je..kalau jmpa tgh jln dia x cam pon...ade aku kesah?aku pon buat2 la x kenal dia kalau terjumpa..

Umie berkata...

hahahaa...pasnih ko communicate ngan boss thru blog la... ehh, suh la boss ko buat blog gak..hihi

Anak Wak Mail berkata...

semua pon tak best..haha..

wahh,,boss baca blog..puji2lah sikit dia,,mana tahu boleh dapat naik gaji ke..hihi..=)

@tune® berkata...

SUE-->>
giler ko tak best...hahhaa

aisyah-->>
boss kampeni aku nih kecik jer..so kekdanag ade member aku siap selisih bahu lg...terpijak kaki pon ade..hihihi

umie-->>

haah...kekdang die siap perli² aku gak...cait!

rifhan-->>
den torai..den toraiiii