Isnin, 11 Julai 2011

aku suka...kau tak suke lantak kaulah!

pagi² aku selalu dgr radio
aku suke dgr orang bebel² kat radio...
pasang speaker macam stereo
sambil makan biskut oreo

tp radio sekarang byk iklan²
itu iklan ini iklan
alih radio nih time iklan
alih radio tu pon iklan...
kadang² iklan nyer promosi pon diiklan kan...

kalau radio asyik lagu pon ade juge
88.9fm mmg lagu saje...
nak kate lagu die variety tak juge
tp boleh la dgr buat suke²

5 ulasan:

chucky berkata...

radio fav aku!!!!!!!!!!!!!!

b a r | n e berkata...

aku pun selalu dengar radio,
yang buat aku menyampah,
bila iklan dalam radio,
panjang berjela sampai aku dah sampai ofis lagu fav aku tak keluar lagi.


p/s: jahanam punya pantun :D

Faizah Salleh berkata...

mmg sgt sengal iklan kat radio skrg..lepas satu lagu, dj ckp panjang lebauuu..pastu iklan 2 or 3 pastu baru laa dia main laguuu..sbb tu aku slalu tukar station everytime depa ckp or play ads over the radio..huhu..kena buat stesen radio sendiri ni!

Anak Wak Mail berkata...

wah,, pantun 4 dan 5 kerat!haha

dengar radio best!

@tune® berkata...

chucky-->>
aku juge la...

barina-->>
hahah...
nam jahanam pantun aku...gurindam la weh...

pae-->>
xmampooo woo nk ade stesen radio sendiri...

rifhan-->>
berkerat² pantun kan...hihih