Selasa, 14 Jun 2011

tak mcm cendawan pon!

ramai dah aku nengok blogger² baru..corak penulisan derang pon pelbagai...

dulu, dalm family aku, aku n chucky jer ade blog..skang adik aku pon ade dah...
aku ske style die n chucky tulis blog...
aku nye style mcm straight forward..
so orang cam bosan sket

member² aku yg dulu ade blog pon..ramai da tutup...
kalau xtutup pon..derang malas apdet...

skang ade 2-3 member aku baru buat blog pon ade...
yg buat blog jual itu ini pon ramai..tp xkisahla...
janji ade blog

dulu rajin gak aku blog hoping..skang malas la..
derang blog mcm²..pasal anak la...pasal baru beli kete besar la...
gi melancong bukan Malaysia la..
jual barang la...pasal life derang la..
blog shoping paaaaling aku ske..hihihi

ade orang bace...singgah...aku ucapkan terima kasih...
kalau orang xsinggah..mestila die xbace entry ni...
so xyah la aku komen pasal derang kan...

masa tahun 2008 nyer clan yg dok rajin apdet blog...
skang ntah mane peginye ntah...
masing² layan buku muka gamaknya..

bila ade fesbuk bertuah, blog tidak berguna lagi..
begitu kekdahnye kepada orang yg pernah tulis blog

Oh Ya..kami berdua(aku dan blog aku) akan menyambut

4years ANNIVESARY!!!
2007 ~ 2011

11 ulasan:

sue-ana berkata...

huwaa..cheq terasa tau..(part yg xapdet blog tu. eheh)


anyhow, hepi enibeseri, beb!!!!semoga rajen2 hapdet belog lagi ye.hehehehe

Umie berkata...

betul la tun..semenjak ada FB nie, semangat nak membelog adalah menjunam..hehe

eh, sama la kite..th nie dah nak masuk 4 thn membelog...happy anniversary..;-)

poyotito's berkata...

menda yang cendawannya hah?

aku.mamalia.wanita berkata...

ooo... aku tau aku tau..
orang hapdate blog tam macam cendawan melata tumbuh selepas hujan ribut petir, sebab semua oarng beralih ke mukabuku itu... btol btol tak? aku terer kan?

b a r | n e berkata...

uish, ko lebih otai dari aku nampaknya..aku start 2008 :D

@tune® berkata...

suhana-->>
mmg aku tuju kt ko..hahaha...

umie-->>
yeah...sgtla kite anniversary...

poyo-->>
si mamalia wanita tuh dah menjawab soklan kau itu....

hahah

ummang-->>\
mmg xsia2 aku ade kawan bijak cam kau!!!

barina-->>
otai x otai la...hihih

suya berkata...

happy annivesary.haha

JelinaJoli berkata...

sebab baca blog ko la aku dapat dentyne free di hari pekawenanmu.... hahah

Anak Wak Mail berkata...

selama ulang tahun belog!

bukan dah jarang tulis belog sebab masing-masing dah ada anak ke??keke..

Arissa Aqilah berkata...

nampak mcm ko ni jenis x suka shopping..rupanya idak..aku suka blog pasal makanan, tgk gmbr makanan..try masak nya jauh sekali..

@tune® berkata...

suya-->>
mekacih bebeh...

jelina-->>
itulah pengikat kasih sayang weh

rifhan-->>
xbaik salahkan anak tau...

hihi

aishah-->>
aku shopping gak..cume xpablish je...

hahaha

aku pon ske tgk gambar...