Isnin, 27 Jun 2011

kudis yang bernanah telah meninggalkan kesan yg hamat pedih...

sape yg xde kenangan silam?
orang gila mmg xhenggat la kenangan silam die kn?
kalau die ingat, mmg tak la gila kn..

anyway...for those yg mmg ade kenangan silam yg ntah pape contohnye ex-Boipren korang xkasik makan maggie ke, perangai korang melepak n melalak sapai pak guard n jiran tetangga korang marah ke...ataupon korang satu²nya manusia yang suke lari dr masalah...janganla buat² xde kenangan ye....

baru aku tau kenapa aku xsuke re-union...hahahaha...ape taknye...bile korang meet up..for sure bende² lame² diungkit balik..pastu macam penyakit berjangkit da...mesti orang ni akan counter attack ko kalau ko dah attack die...bukan macam maero attack samersoup berpusing tuh...

i had a very very blast weekend with my ex-housemate mase blaja ...ni geng Hill Park..duduk xmo kalah...nk yg best aje...stakat Vista?bluekkk....hihihi...

Photobucket

oo...ni ibu² mithali...aku la bakal ibu mithali sbb xbawak anak...



Photobucket

Kami saaaaaaangat hot!!pae&saya yg h.o.t.t hwat!!

Photobucket

Pae bersama hero pujaannya...

Photobucket

cubaan demi cubaan yg sentiasa gagal untuk mententeramkan anak beliau..dah dahla tu ummang weh...


Photobucket

teammate yg sentiasa menjahanamkan rumah kami suatu ketika dulu..

oh ya..untuk pengetahuan kalain ye...aku kalau berjumpa ex-skulmate ke...houzmate ke...coursemate ke...mathmonkey ke...(eh..ni nnt nk anta anak aku kt sini)...aku mesti terkena penyakit seperti asma n migrain...sumpah aku xtipu!!


8 ulasan:

Faizah Salleh berkata...

haahhaa...yg part tak makan maggie tu paling aku tak tahan..and satu lagi ko lupa tun..takleh pakai sluar tau! kena pakai baju kurung jee..woot wooott..selamat pn tut takde blogg weeiii...kuang kuang

aku.mamalia.wanita berkata...

Ko tunggu la si mail lambung besor nanti, br ko tau mcm mana nak mententeramkan anak.... Pastu ada hati nak potluck kat umah aku.... Hoh? Watdhel?

Umie berkata...

re-union sungguh best bile sessi mengimbas kenangan lalu...hehe..

mamai berkata...

tapi kenangan silam yang menjadi parut itulah yang sering mengajar kita

Anak Wak Mail berkata...

vista lagi kelasss okehhhh..haha

mana tak asthma ngan migrain..asyik dok gelak je..betul tak?

jijah montel berkata...

tak suka reunion besar2.. maluuuu...

Arissa Aqilah berkata...

ok ape vista...cuma buruk je time tu hehehe..tak mcm apartment, mcm umah flat pon ade..
syok ye korang jumpa kwn2 lama..

@tune® berkata...

PAE-->>
betul..kalau die ade blog mesti die counter attack aku dah

mamalia-->>
ala mang..mael lambung tuh skang aku yg lambung..hahah...

potluck ok wat???

umie-->>
btul² best!!!

mamai-->>
parut itu yg sentiasa kite igt...

rifhan-->>
kelassss sangat!!!

betul!!!
mmg semput!!

kak liza-->>
ni mmg kecil²an aje...

aishah-->>
buruk?hahah...
nnt ilang moto...