Selasa, 7 Jun 2011

dasar bas tak sedar die bas

name jer bas university...tp x sebijak budak university...
sangat tidak internationale....bas U mane? U yg paling byk kt Malaysia cawangan dia...
lu pikirlah sendiri...

patut ke die nk lalu kt laluan touch n go walhal dah tentu ketinggian die melebihi had yg sepatutnye...

xpatut kn?sedar² la sikit..awak tuh bas...mmg xpernah nk sedar ke awk tuh mmg tinggi dr mini cooper saya ni...(syoknye berangan)

ye ye..saya tau jumlah touch n go awak lebih byk dari saya...mungkin lebih beratus² byknye..(aku pernah tengok ade orang nyer nilai touch n go die RM800 kau...hebak x hebak...)

aku igt RM300 ade satu kereta tuh dah kira hebat..skali tuh ade gak RM800..Masyarakatttt...

kalau kene rompak or hilang touch n go die..mmg sia♫ la kn...

Oh Bas...kalau kau basikal pon ko xperlu lalu lauan touch n go..buat org jam je nk tgk ape ke gile kau mengayuh basikal sambil lalu laluan touch n go

dah tuh..apesal lak smart tag lak yg jam?xsmart langsung...kot kot ye nk bz body pon...g lalu kt tunai..leh tlg angkat signboard yg jatuh...

kepada bos saya yg maseh bercuti...saya telat sikit...bos cuti la sungguh²...xpe..keje kt opis nih saya tolong tgk aje..yg setelkan orang lain...weeeeeeeeeeeeee

8 ulasan:

Anak Wak Mail berkata...

hahaha..xpe la..bas tu pon nak cepat jugak..bagi can la kat dia..hehe..=)

@tune® berkata...

rifhan..makin lambat adelaer.....

Arissa Aqilah berkata...

gilllaaa...RM800...mesti jenis asik2 top up pastu x berjalan sgt...xpon pow balak dia..x pon bapak dia top up kan...eh lantak dia la kan.buat ape aku sebok2 nk pikir..

b a r | n e berkata...

touch n go aku paling banyak pun seratus RM je :D

..mungkin driver tu terpana tengok mini cooper ko tak? :)

JelinaJoli berkata...

smart tag kalo jenis x reti nak sabaq, org kata JARAK 5 meter, nak jugak gigih rapat.kan dah jam. BODOH TAG betol.

eh2gua dah marah. lu la ni..

mamai berkata...

nie bas U turn nie

@tune® berkata...

aishah-->>
haha..aku pon memule camtuh gak..last² penat aku pikio jer

barine-->>
bukan mini cooper aku yg die terpana...
awek tol kot....sapai die salah lane

lina-->>
eh gua ke?

hahaha...gua la tuh...bikin lu panas...

mamai-->>
hihi..U turn nyer U nebesiti...

Umie berkata...

aku ngan asben aku selalu ketawakan keta beemer ke merc ke yg bayo tol guna cash...hehehe