Khamis, 14 April 2011

Dia oh Dia

aku minaaaat sgt kt pelakon nih...mlm td masa mkn kt Mohd Chan Restoran...aku terserempak dgn mamat nih...

biasala..kalau jumpa artist mesti kite nk buat² xknal kn...pastu main signal² jer dgn husband aku...

ape, adik aku igt, die sorang jer leh jumpe shah jazle tuh?aku pon jumpa artist la...

bukan aku xmo tangkap gambar ngan artist tu,..naaaak sangaaaat...

tp asben aku xmo tangkapkan gambar aku dgn die...
dah tuh bile curi² gambar paham² jerla kn..nampak gambar kepala la...
nampak blur² la..gelap la...
haih..sedih okey...

aku ni peminat setia...so harusla ade bukti aku bergambar dgn die kn..mesti korang xpercaya kn??

arghhhh,....cane nk wat korang percaya nih...die pelakon masak lemak cili api kt TV2 tuh...
Photobucket

hehe..

9 ulasan:

Umie berkata...

aku pun suka ngan lakonan dia..lawak spontan..kalau dia berlakon, aku mesti teruja nak tgk..ehhe

suez berkata...

best tak mkn kat mohd chan tu? aku nak pegi tapi tak terpegi-pegi lagik.

Anak Wak Mail berkata...

gmbar artis tu macam bukan dekat restoran mohd chan je..:p

13may berkata...

dia ni pandai silat wooo....

~ Lady ell ~ berkata...

SAYA SUKER SAYA SUKER JUGAK...

b a r | n e berkata...

sorang ustaz kursus kawen aku muka iras dia, lawak pun lebih kurang ;)

@tune® berkata...

umie-->>
suke kan?klakao gak mamat nih...

suez-->>
bolehla..tp udang die xfresh la..butter prawn sedap gak tp biler aku mkn udang die bengkak mulut n lidah...

rifhan-->>
mmg bukan kt restoran..kt gugel da...

13may-->>
pandai silat?patut ade cite die main silat

ell-->>
suke kan?hahaha

barina-->>
ye ke?gelap pon same la eh...

mamai berkata...

suka tengok kalau dia bersilat

@tune® berkata...

ye ke?
cane nk tgk?