Isnin, 2 April 2012

TIGA SATU

born in 1981, 29th March

ooowh...aku masih muda nk dibandingkan orang yg berumur 40 tahun
aku lebih banyak pengalaman berbanding adik² yg 20 tahun

alhamdulillah...biasela..kalau birthday girl je mesti bz...

yelah..nk reply comment kt FB...sbb time tu jer paaaaaling hot aku punye timeline...
paaaling gempak aku punye wall sbb ramai orang wish...

tp..part yg paaaaling memilukan bile mak aku call wish birthday kt aku..
sebak...sbb die yg lahirkan aku...patutnye aku yg wish kat die...

ramai gak orang tya, hadiah ape aku dapat...alhamdulillah...encik hasben ade bg hadiah...kelik kt opis pon ade....ade mamat tu bg aku kek...nnt aku bajet adik beradik² aku konfem ade bg tudung ke..baju ke...wakakakak....

tp...ari² aku igt aku umur dah 32...apesal ntah...

Allah bagi aku kesihatan yang amat baik diusia aku 31 tahun nih...
dan rezeki yg xdisangka² tahun ni...Alhamdulillah

Terima kasih to ALL..

Photobucket

(mat salih ni happy sgt dapat mkn bday cake...)

5 ulasan:

sheequeenzz berkata...

cakenya tak nampak batang lilin nyah...hihi..

@tune® berkata...

wakakaka...
xnampak ke?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

hepi belated bufday uols
kira ai moda sthn dari uols la ni
sthn pong nak kira khen

Anak Wak Mail berkata...

dah tua dah tu..hahaha..happy belated bday!

Arissa Aqilah berkata...

happy belated birthday..syoknya every year officemate celebrate ye