Selasa, 20 Mac 2012

day by day

risau aku nk update blog nih...nnt ade orang kate, aku update sbb si ummi khalsum musa ni update...helllowww...aku ni xde keje lain ke asyik stalk blog die jer?tak mo tak mo...

kikikiki...

Photobucket


eniho...si young man itu sudah mula berjalan dan berlari...1tahun 2bulan...ni xde la lewat sgt kn?
sbb member aku punya anak...1 thn 5bln pon blom jln...aku syukur sgt si kecik itu sudah mula berjalan...dan..bile mula berjalan...parut sana sini la...

terkini...die jatuh mase shuffle depan tv...kt tulang pipi die ade kene luka sikit jer la...tp aku harap xberparut...

Photobucket

fav die?main air...gigit orang(anak orang juga), tarik n cubit rakan sebaya, yg lebih muda mahupon yg lebih tua...selamba je die tarik anak dara orang smlm...risau aku...nasib baik bapak budak tu x mintak pampasan ke hape...aduiii

Photobucket

Photobucket

Photobucket


die gak suke sgt main air...kalau bawak mandi kolam....xmo kuar..kalau mandikan die tak boleh dlm besen baby die lg...sbb die xmo kuar...jenuh wooo mau tarik die kuar...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

skang die dah leh pronounce daddy...achik...nak...or kalau kte sebut kt die any words like fish ke...flower ke...kacang jer die sebut...

ibu?perkataan ibu?hmmmm....belom kedengaran lagi....tiada seruan gitu...

cube korang tya...

siapa fareeq mikhael..die angkat tangan
siapa budak bijak...dia angkat tgn
siapa abang...die tunjuk daddy die...haih..sbb aku pgl daddy die abang...kikiki...

Photobucket
mmg suke main inhaler aku...


syukur syukur...normal progress aku dapat dari die...

4 ulasan:

aku.mamalia.wanita berkata...

oi fazliatun... aku tgk ko hupdate ajer terus aku gelak... hahaha...

sheequeenzz berkata...

siap mention nama 'competitor' tu..muahahahaha

b a r i n e berkata...

Macam anak buah aku le, panggil ayahnya AYUS sebab dengar atuknya panggil cenggitu :D

@tune® berkata...

oii ummi khalsum-->>
ceh ceh dan ceh

shikin-->>
die competitor aku?
hmmm...xblh lawan punye...kakakakaka

barine-->>
hahaha...anak buah aku panggil adik aku...adik...haih...