Selasa, 18 Oktober 2011

status facebook oh mukabuku

aku tertaip bukamuku..apadaaa...slalu typo error..well...terspeed ketika menaip..ala..bukan korang nampak pon berapa meter sejam aku type kan...

sape xde facebook?ramai orang ade facebook..sape xde facebook mmg x in langsung!budak 2thn pon ade facebook ...sbb mak die yg buat...anak die taktau pon type status...

tp ade sorang member aku mmg tegar sungguh! die pernah ade facebook, tetibe die nk shutdown die nye facebook...aku igt memain...betul...sapai skang die block facebook dr hidup die...

chucky plak..pernah block facebook..tp aku rase bertahan 2,3 hari jer kot...taktau sbb ape..tetibe skang die dok main the sims social...lagho betul!

aku pernah gak try block facebook dlm hidup, tp cume bertahan 2-3 minit...oklah tu!

diantara status facebook yg aku meluat dan ade yg aku buat...secara sengaja atau tidak or mmg aku x buat:

1. JOM BUAT DUIT! pstu tunjuk gambar details acc bank...
2. status dari makwe kepada pakwe dan dr asben kepada wife die
3. berdoa dalam facebook...nk bgtau yg die slalu igt Allah...
4. jual barang...yang ni aku suke lagi2 kalau die ade crazy sale
5. tangkap gambar sengsorang, syiok sendiri pastu posisi same...bluek!
6. update pasal anak sbb t anak die cute n mak die xcun manepon..
7. update tempat makan kt tempat yg best2....nk bgtau die mampu mkn tempat mahal!
8. bgtau die ade beli kete mahal bukan buatan malaysia yg tingkap kene jamin
9. update xtvt
10.cerita yg buletin utama dah siarkan
11. share link2 yg membawa kebaikan
12. bgtau yg tentang perasaan...tp tergantung contoh: geramnye!(xbgtau details)

dan byk lg yg aku x dapat nyatakan di sini...sbb macam2 status n gambar duck face la..world peace la...lompat la...

kalau aku rase status tu annoying...tak yah la aku bace...unsubscribe je la...or hide...or lebih baik..unfriend, block...huhu

**rajin aku type facebook instead of FB...mengong


8 ulasan:

sue-ana berkata...

wakakaka...aku suka ** ko tu.

agree..mmg nympah nak2 tang yg no 1 & 2 tu..

tp xnk kutuk byk2.sbb kdg2 aku berada gak dalam kalangan org yg update status gitu. esp yg no 12.muahahaha

sue-ana berkata...

nk tmbh sket. pertanyaan:

ko menyampah jugak tak kat org yg suka tepek video lagu,esp lagu korea??akakakaka..opsss...(^___^)

@tune® berkata...

suhana sobi-->>

di atas adalah name facebook kau...

ko nyer aku leh tahan lg..stakat korea..apelah sgt..aku leh letak zimbabwe...

tang gambar ko aku paaling suke..sbb keje ko jenjalan...

part jenjalan nye update aku xtulis dalam mane² nomo..dats mean..aku suke part jenjalan..hahahah

(sbb aku buat status gitu)

gedek! berkata...

Selalu juga heran ramai orang suka tulis dia punya 'doa' dalam fb....

Anak Wak Mail berkata...

tak suka facebook!kah3x..:P

@tune® berkata...

bro-->>
taim tu je derang igt...
time lain derang lupe kot...
waakaka

rifhan-->>

blah la...

sue-ana berkata...

gigih letak nama facebook aku tu.ngeee..

yay,selamat. riso gak org nymph tgk status2 aku.

tp aku tau ko nymph sbb aku dh lama xhapdet blog,kan??muahahahaha

@tune® berkata...

tau tak pe!