Sabtu, 8 Oktober 2011

i feel soooooooooo young!

owh...teringat aku zaman mase memule aku didatangi best fren...kamu smue faham x?best fren si gadis....weeeeeeee~~~

darjah 6...aku kene 1st April kot...mase tu aku darjah2..baru lepas beberapa ari aku berumur 12 tahun..die da sibuk menepek kt aku...(syukur...aku normal ketika itu...)..aku igt aku kene april fool...bukan rupenye!

rase xselesa n xsure bende ape tu...hihihi...pelik pon ade...tp ye ke aku period?idak ke?mcm ni ke haid2 yg orang slalu ckap?haih...

pakai pad?(bukan Ipad ok!) aku malu nk bgtau orang lain..mak jer yg tau...tp kalau stakat bocor pesday seken day...mmg of coz la...sbb aku tatau cane nk pakai pad...nk tya orang mmg malu ler....
pastu, aku xtau plak ade pms ni...sindrom ni aku knal mase skolah menengah...ye ke sindrom ni ade?org yg dah menopos ade gak yg kene sindrom marah2 n moody...

aku ni kire normal sbb pastu tiap2 bulan bespren dtg menjengah...without failed!and i feel so lucky sbb aku bajet aku subur la sbb tiap2 bulan kene...ade member aku 2-3 bulan sekali...
ade sorang member aku lg best, die kecik jer...skali mase form3 best fren datang...terus tinggi melangit!sumpah x tipu!

hari ni, aku rase macam hari tu balik...selepas setahun setengah, last aku kene b4 pregnant kan mikhael....maybe sbb aku breast feed die(xfull sbb da campo)..tp still aku x leh nk bezakan period ke hape...ermmmmm...(rase mude sbb baru period..agak2 leh tinggi x?)

4 ulasan:

gedek! berkata...

Kamu memang bagi tau mak kamu je....

tapi tanpa kamu sedar, sure mak kamu cita kat adik beradik dia, jiran, kawan dan seumpamanya nya....!

haha! kan kan kan?

@tune® berkata...

dang!!!
kantoi sama abg gedek!

Anak Wak Mail berkata...

haha,,makin meninggi tu idak le..makin mengembang tu..ye!!haha

@tune® berkata...

kembang ?wutta?

blerghhh