Rabu, 3 Ogos 2011

Syukran syukran..

Bersyukur...korang reti ✗ bersyukur? Kalau korang ✗ gheti bersyukur, korang tergolong dlm org yg ✗ gheti bersyukur...

Syukur aku sbb ade encik suami yg blh tlg jaga anak aku mase anak aku demam....ade ½ member2 aku, asben derang siap buat dek je...

Syukur dok dekat dgn parents aku, kalau anak demam, derang leh hantar air doa biar anak aku cpt sembuh....
✗ pon parents aku hanta juadah iftar...

Syukur ade adik ipar yg ✗ keje..leh tlg jaga anak aku n tlg masak, n buat keje rumah yg aku rase ✗ larat buat sorg...

Syukur sbb rumah nanny si Jr dekat, Jr demam, nanny die dtg umah siap tlg jaga Jr dekat umah n hanta juadah iftar jugeee....

Syukur ade adik beradik yg sentiasa menyokong n disisi walau ape jua keadaan...

Syukur ade kawan2 yg prihatin n sanggup membantu walau dlm kesusahan

Syukur kepada Allah kerana bg aku pinjam smua orang yg aku nyatakan di atas....

Syukur masih diberi kesempatan utk menaip blog menggunakan jari jemari yg halus lg mulus utk menaip blog yg biasa2 je...

Terima kasih Allah...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

9 ulasan:

~ Lady ell ~ berkata...

hey jr.!demam ea..ingat ibu dpt xtra kerja...rupanya org lain ambil alih ya..ini tidak aci!

::pu3'z:: berkata...

syukran...syukran...coz ader gak org nk bace blog biase2 ni...hahahahaaa

@tune® berkata...

ELL-->>
queen mane leh keje extra² nih...

pu3-->>
syukran syukran ek...hihi

Anak Wak Mail berkata...

syukur Alhamdulillah..=)

@tune® berkata...

time kasih mak su dtg melawat...

mamai berkata...

hehehe comel budak tu tido terkeluar lidah

JelinaJoli berkata...

Syukur anak ko dah pandai jelir lidah... Pandai ko ajar....Nakal ehhhh..

@tune® berkata...

mamai-->>
itu die saje kuarkan...

Jelina-->>
hihi...amacam?hebat kn?
agagga

chucky berkata...

apesal tdo jelir lidag?buang panas ye?