Jumaat, 19 Ogos 2011

Mimpi itu mengasyikkan!

malam tu si FM menangis xtentu pasal..sebagai ibu yg sentiasa awesome(bak kate geng bas skolah aku ummang) haruslah aku jugak mengamuk xtentu pasal...si FE plak sibuk ckp FM kembung perut la...nk tumbuh gigi la..cacing la...so..sbg Ibu yg mithali nih....prihatin la kt anak² kan...

tu cite tgh mlm...mase sahur plak?hadoi...nk mkn pon xtenang..skali lg...Ibu yg best ni pon..pangku la anak kesayangan...sambil mkn...

akibatnye...aku niat dlm hati nak g Mid Valley!hari tu jugak aku nak g Mid valley!!aku x kire...nak gak beli handbag kt midvalley!!

Photobucket

dan hari itu jugak!!pas solat subuh...aku dah berkire² ngan FE nk g...die ckp..aku g la sorang..die ade misi khas kt kilang...so xleh ponteng...aku pon trus menuju ke MV...biasela..federal kan jam...memule aku tgk ade roadblock..kendian ade lori plak terbalik bawah flyover kt area PPUM...

aku meneruskan perjalanan..sampai di Midvalley...aku tgk aku xbawak wallet..dem!!!xpela..aku jln² lagi kt situ...pastu aku nampak CItitel Hotel..receptionist tu bgtau yg derang ade wat promotion makan lunch kalau menginap kt situ...wutde??aku pon senyum jer la kan..

Photobucket

then...aku tolak FM dlm stroller...aku tgk tetibe wallet aku ade dlm bag...sooo..apalagi kan...cepat² la aku kuar dr Cititel tu...tp..kuar² xjumpa jln kuar..sik² jumpa bilik hotel...

tension ok..kaki dah penat..puase lg...tetibe aku dgr ade orang kol aku...

Nanny: atun...xdtg hantar FM ke?
Me: eh..hantar cik..lewat sikit...

aku???adehla!!!dah kol 8.00am rupenye !!DANGGG!!!kene siap g keje...mimpi nih macam real jer...(patut masuk kol 8.00am...gamaknye..9.00am la aku masuk)

nampak gayanye...mmg kene g MV la raya nih..konfem xde orang...!!!

**terigt g MV taim Chinese Nu yer....best tuuu...g ngan Hana, Chucky, Apai, Jay n Suya...I miss old times!!& I miss u guys tooo...

8 ulasan:

::pu3'z:: berkata...

dushhh....
penat je ak bace...
mimpi rupenyer...

@tune® berkata...

hahah..jgn marah ..hehehe

JelinaJoli berkata...

lu mimpi sungguh x islamik!

@tune® berkata...

ala...
kekdang nk gak jadi omputih...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

memula ingatkan FM tue fridge magnet ngeeeee

Kakzakie berkata...

Mimpi di siang hari inilah jadinya....:)

Anak Wak Mail berkata...

patutlah tak jumpa mid semalam,,pegi dalam mimpi je rupanya uda..kah3x..:P

@tune® berkata...

ladyayu-->>
wa...
suke kumpul tuuu

tp..FM tu Fareeq Mikhael da..

kakzakie-->>
tu lah..dah sinag punya mimpi mmg xbest!

rifhan-->>
kahkahkah...mmg xkan jupe punye!