Jumaat, 6 Mei 2011

Tata titi tutu

selama 7tahun kita menyemai benih hidup bersama, akhirnya aku melangkah pergi meninggalkan kau wahai orang kuning...disaat aku benar² memerlukan kau...kau ada dan tiada membuatkan kami marah lalu menukar kau kepada yg lain...

maafkan kami...kau adalah plan telefon yg terbaek yang pernah aku ada..dgn pakej unlimited kau yg membolehkan kami berinternet dimana saja...cukup membahagiakan...

tapi...kenapa kau xberada di kawasan Jengka dan kawasan kubur nih?

maka..terpaksalah aku berpaling tadah...ke Telco lain gamaknya...

sejak aku menjadi sebahagian dari telco yg wilayahnya ade kt Paris tuh, aku rase sgt jeltawannya dan rase sangat Royal...giler x rase..Telco lain mane ade kt sane...

tp..aku bajet smua plan utk smartphone smua same...setelah diadvise oleh rakan² yg lain...maka bertukarlah aku...

WTC!!!!

**sedih plak bile telco lame bg text bgtau: " We hope that we can serve you again"..

bye bye orang kuning....

6 ulasan:

b a r | n e berkata...

..kaler apa pulak pasni?

;)

poyotito's berkata...

aik? apahal lak takde? bukan ada ke kat Jengka?

Umie berkata...

aku pun mcm sedih baca text tu...best pakai orang kuning nie bila call fixed line japan adalah sangat murah..;-)

Anak Wak Mail berkata...

dah tukar nombor ke ape ni??

jangan biar diri anda diselubungi lembaga kuning..haha

@tune® berkata...

barina-->>
kaler blueeeee

poyo-->>
alamak!!salah
jerantut la..aku slalu kompius..

umie-->>
patot aku cube try kol ko la...
baru tau murah ke idak

rifhan-->>
switch line saje...
lom tukar lg...

chucky berkata...

sedih gak aku dgr dia bg mesej gitu