Rabu, 18 November 2009

kami sahabat baik

kami bersekolah di sekolah yang sama dari darjah satu hingga darjah enam
mase secondary satu asrama tp die skolah lain..
saye dah cop die jadi brides mate saye mase saya berumor 17thn..(gatalkan saya??saya peduli hape)

April 2009 saya mengkonfirmkan die untuk jadi brides mate saye...
July 2009...die bertya saya baju ape yg perlu dipakai
Sept 2009...die menyatakan hasrat utk berkahwin
Oct 2009...die kate, resepsi belah laki sama dgn date resepsi saya
Nov 2009...saya lalu di hadapan rumah beliau...nampak ade byk kereta...
lalu saya text die...bertyakan ape yg terjadi..die membalas...die bertunang pada hari tersebut tanpa menjemput teman²..hya jiran² dan saudara mara sahaja...

saya??tetap akan hadir di majlisnya walaopon die pasti tidak akan hadir pada majlis saya...

*****************************************************

last week(minggu sudah)..kawan saya , yg die kate , saya ni kawan baik die telah bernikah dgn gadis pilihan hatinya...this week(ahad ni lah) resepsi ditempat die...

saya??kad undangan dari die pon saya xdapat...
dan saya yg mengucapkan tahniah..kepadanya...
kad??masih belom dapat hingga ke hari ini...

die baik dgn saya..terlalu baik...

namun...saya tetap hadir wpon saya bagaikan puteri cantik comel yg datang dr Syurga memeriahkan suasana dan menjadi the wallflowers sahaja...

**semoga mereka bahagia sehingga ke akhirnya dan mendoakan kebahagiaan saya sekalipon mereka tidak menghadirkan diri..dan juga kalian...

22 ulasan:

j.u.l.i.e.t berkata...

kau dah nak kawen ek??

sEapUt "c@ berkata...

"yang dulu, usah dirindu...
hilangkanlah dari hatimu..
doaku buat mu kekasih.."


cheh.. a.ramli tuh..

selamat berkahwen..
aku tgu surat ko sampai umah aku yerk..

arfahadnan berkata...

beb..
apsal aku rasa sedey baca entry kau nih...

arfahadnan berkata...

beb..
apsal aku rasa sedey baca entry kau nih...

chucky berkata...

kawan aje laa

helomynameisjaye berkata...

kawen aje laa

suya berkata...

yeye kawennn

mamai berkata...

pakcik ucapkan tahniah dulu yer...
nanti pakcik emailkan alamat pada kamu

mugiwara berkata...

alahai~

sedih a pulak....


camana boleh satu asrama tapi skool len2 plak? konpius jap.

hanis berkata...

bile majlisnyer?

suhanazainal berkata...

kadang2 rase cam tak faham. kadang2 rase cam sedih. sabo ye.

apepun, congrats ye. mane kad tak sampai lagi ni...alamat dah bagi. hehehe....

Aku... Dia... Kamu.. berkata...

X per..xper..kenduri ko aku akan dtg ek..jgn sedey2..

@tune® berkata...

juliet-->>
iya la...

seaput-->>
mak aih..lagu bagai!!!

yela..kang aku hanto

arfa-->>
mood sedey beb

caki-->>
baiklah

jaye-->>
erk?
baiklah jaye..hampir same ngan ayat caki

suya-->>
oke oke

mamai-->>
tq pokcik

mugi-->>
susah aku nk xplain

hanis-->>
26 december

su-->>
mmgla...add lambat lagi..hihi

aku dia dan kamu-->>
yeayyyyyy
dtg tau

aloy_paradoks berkata...

eleh,,, tacing tacing lak..

zairi berkata...

gua memang benci drama tv1 macam ni.nasib baik gua x penah tempuh drama ini macam.x pe2..lu anggap je "pompuan baik untuk lelaki baik.pompuan err.." sajak macam ni pon gua benci!!

Arissa Zahirah berkata...

mcm x berapa paham pun ade...majlis btunang kt umah dia?dia ni laki kan?
ape pun ko pun dah jumpa bakal soulmate ko..ape nak sedey..
anto kad kat aku ye..
alamat company pun xpe
email aku aishahma@kansaimalaysia.com

cik jijah berkata...

tenang.. tenang.. terus bertenang ye..

saya lah berkata...

ram mereka rosak tuh..maafkanlah..

@tune® berkata...

aloy-->>
tacing ler...hix

zairi-->>
byk betul bende lu benci nih..
err...sajak tu bukan lu yg reka kn??

aisyah-->>
xpaham...ni kes 2 orang...sorang laki sorang pompuan...

cik jijah-->>
rase nk tendang pon ade

engkaulah-->>
corrpt teruk kah?

patungcendana berkata...

manusia memang begitu...

tahniah untuk kau.

dah emailkan add. tq ya. :-)

@tune® berkata...

begitulah mereka...

okeh..nnt jemput yg alin

eZa berkata...

beb, ekceli bile majlis ko?