Sabtu, 26 September 2009

ke crapenestan line telefon di musim perayaan

ya...wilayah ini kau punya...territory itu jua kau yg punya...
kau claim sini dan sana kau punya jajahan..

tp mengapa kau mengecewakan aku?
panggilan emergency perlu aku lakukakan
dan kau sesuka ati menyatakan network failure la..
ataupon disconnected la...

rangkaian "hotmeng" da "die" juga sibuk...
tp mengapa kau lebih menyibuk...
at least mereka masih boleh menyambung talian..
kau??hya terdiam membisu???

dah 2 hari kau gagal...
kalau esok juga kau gagal..
aku akan hantar GK pada kau...
biar kau rasa

12 ulasan:

Kikuri-sama berkata...

So, masalah ni masalah glokal rupenya.. Sebab aku online pon tak bley smalam...





P/S-
Are we talking about the same stuff???

paiseh berkata...

gua baru je nak convert ke postpaid.. dah jadi mcmni gua tepaksa pikir secara timbal balik~

yginsaf4 berkata...

the world is not perfect my dear.. ehehe

hanis berkata...

bertuka la kepada hotlink..
ngeeeeee

macha_sezs berkata...

GK = goalkeeper??

sEapUt "c@ berkata...

yach! celcom got a problem.. damn!
aku masuk ke je lambat rini sebab celcom postpaid ku takdak line ~ seterusnya aku tak dengar alarm aku ~ seterusnya aku bangun lambat.. kui2x...

*erk, citer pasal celcom ke nih?

helomynameisjaye berkata...

kecrapenestan...first time aku dengar.LOL

arfahadnan berkata...

1. kecrapenestan tu aper?
2. sabar.. mereka berusaha.. kata mereka di celcom..
3. GK tu aper beb..?

hacienda berkata...

line bz

mamai berkata...

sama la kita yer aku rasa nak mengamuk ajer dengan budak biru tu

ell_jay berkata...

hmm.. ahkak tak kena pun.. adakah ahkak insan terpilih? wakakakak

@tune® berkata...

kikuri-->>
glokal...global pon leh kalau mau

p/s: definitely!!!

paiseh-->>
timbal terbalik pon tape beb...

yginsaf-->>
kalau xmo perfect pon xkan makan masa 3 hari

hanis-->>
xmo la..lg teruk....

macha-->>
gagal keluar

seaput-->>
selkom la..

giler ko..alarm pon pakai line tepon..hebak!!

jaye-->>
ayat marah tuh

arfa-->>
1. crappy
2. 3 hari mane leh sabar
3. Gagal keluar

ieda-->>
digi n maxis pon bz...kecoh lebey la derang

mamai-->>
aku nk cepuk jer die

kak liza-->>
akak dok ceruk kah?