Rabu, 14 Disember 2011

kahwin lari

untung dok negeri yg ade byk stesen tv yang berbayar mahupon kene pakai ariel kt atas bumbung...

ape taknya...segala macam cerite, cenel dr untuk yg baru jer lahir (BBTV) sapai la ke orang tua...(cenel kesihatan)

malam ni aku bersiaran bersama USRAH, terapi jiwa muslim kt cenel 9....tajuk malam ni kawen lari...

xpenat ke kawen lari?xberpeluh ke?

dah tu asal name die kawen lari?kawen terbang pon boleh gak kn?
kawen terbang kt Indon ke...London ke...up sket!

4 ulasan:

triple x malaya berkata...

haha..sengal kau.kahwen terbang kalau jatuh mcm mane?x ke kepunan name nyer.

Anak Wak Mail berkata...

tu la,,disebut kawen lari walaupon orang yang kawen tu pergi naik kete..haha

Arissa Aqilah berkata...

hahaha...kelakar..cenel utk baru lahir..kawen lari la, terbang la..padahal time kawen/nikah tu kita duduk..

b a r | n e berkata...

Lepas kawen main lari2, muahahaha :D