Selasa, 6 September 2011

separuh ibu

sejak berusia 7bulan nih...stakat meniarap, angkat² vontot...apelah sgt kan...itu skill smua budak pon pandai...ibu slalu bagi saya remote yang die xpakai...ape baranggggg....saya tau remote tu die dah kuar kan bateri...saya xmau la remote yg xleh tukar channel²...

Photobucket

kekadang saya tukar channel yg ibu n daddy saya tgk..apelah diorang suka tgk bola...cite hantu la..cuba la tgk baby tv ke...PHDC ke...upin ipin ke...betul betul betul???haih..kan best kalau hidup saya diwarnai dgn kartun² yg ceria tuh...tom tom bak?...eee..pak nil...saaaaayang uncle aznil!!!!!

Photobucket


pernah jugak saya merampas remote home theatre daddy saya..hahaha...padan muka die kan?suke sgt tgk tv kuat²...saya nak tido la daddy!!!!pleaaassseee la...saya xsuke bile daddy tgk citer² melayu tuh....naik bosan tau tak..cube la tgk CSI ke..adik& Al-Quran ke...laghoo btul la daddy nih...

ibu plak suke sgt tgk the biggest loser...xkurus² pon..apela ibu nih...pemalas!

skang ni nk masuk lapan bulan...lepas demam sambil cirit mase awal bulan pose aritu...saya dah mule knal orang...maksu..makyang...sy slalu sebut name opah.."pah...pah...pah..."name opah kan tu?sy kenal tp xrapat...sy harap sy akan lebih close dgn family sebelah ibu sbb derang slalu banje ibu saya kuih raye...banje mkn...best kan derang?

Photobucket

panjang sy sudah lebih dari separuh ibu saya...pendek betul ibu saya nih...nnt sekejap jer saya tinggi mcm daddy...dan..saya da pandai duduk...n panjat²...nnt sekejap jer saya dah panjat ibu saya...tanjat boboiiiii...


6 ulasan:

Arissa Aqilah berkata...

tomei mika..mcm muka ibu, sejibik.pas ni dia pandai tukar channel jgn harapla dpt tgk channel starworld atau AFC

Anak Wak Mail berkata...

comel3x..nasib mak su dia,,dia dah kenal..kalau tak,,siap la fareeq..tak nak kawan!haha..

JelinaJoli berkata...

wahhhh! boleh masuk malaysia rekod nih... baby boleh menaip entri yg panjang..

@tune® berkata...

aisyah-->>
anak² ko pon cute taw!geram oke!

mak su-->>
die kenal punya..nnt jd kesayangan

Jelina-->>
ni pon xpanjangg...die leh type laaagi panjang...

Anak Wak Mail berkata...

yes3x!!haha..:)

@tune® berkata...

HAHAHA