Khamis, 13 Januari 2011

saya sangat heart die!!!!!

Tora Sudiro....byk jugak aku tgk pilem yg dia main...oke...first movie die yg aku tgk : Otomatis Romantis...siyes besh..pastu die nih aku tgk ade lam laskar pelangi...jadi cikgu kt skolah yg pandai sket dr skolah ibu muslimah tuh,...

skang aku tgk die ade berlakon kt pilem The Good Father...lakonan die yg bersahaja & simple buat aku terpikat dong!!!

oh..ade yg paling latest aku baru tau la..Namaku Dick..aku tgh tgk kt awak tube skang nih...nk review xleh la...

mamat nih xmain la berlakon sinetron...ape barang sinetron...sinetron ni mokcik² jer yg tgk...

nk tau pasal mamat nih..wiki jer la ek...xkose aku nk paste² kt sini...korang google dah leh dapat link die...jgn malas sgt...smua nk bersuap...

pilem lain ade gak...tp aku xpernah tgk...korang tgk la sendiri

Photobucket

ganteng kan?


Photobucket

cakep banget!!

**tatoo die sgt byk....part tu aku ngeri...

7 ulasan:

JelinaJoli berkata...

indo kah?

@tune® berkata...

yeap yeap

cik jijah berkata...

ate.. sempat lagi kamu cuci mata tgh dlm pantang ni iyeeee...

@tune® berkata...

gitu la gamaknye cik jijah wehhhhhhhhhhh

en_me berkata...

tengah pantang tewww.. uhuhu

patungcendana berkata...

oh...baru aku tahu nama dia...pernah tengok dia dalam first two movies tu...suka juga...hehe

happy new year to you...semoga di panjangkan usia dan dimurahkan rezeki...:-)

sue-ana berkata...

eh,jap. bkn ko pun lyn sinetron gak ke?kira ko ni kategori makcik2 gak la ek?ngeh3.