Selasa, 13 April 2010

bukan mengiau rreow..

dah sekian lame aku x mengigau...maybe xperasan sbb slame nih aku tido sorang...kalau dgn adik aku pon...aku dgr die ngigau jer...yelah..xkn aku dgr aku ngigau sendiri kan?

last year..mase keje kt satu kilang nih..bila terjaga malam..aku mesti ade pen n kertas..sbb macam dapat ilham ataupon dapat hint bos nk hentam aku ape pagi tuh...terus pas sebulan keje aku resign...

mase skolah..kt asrama...bebudak nih slalu cakap aku ngan caki ngigau..kekadang sahut menyahut...aku rase kalau ade henpon leh rakam..dah lame bebudak nih black mail aku ngan caki...slalu ngigau biler penat pas main hoki nyer tourney xpon training...

sejak pas kahwin...perkataan aku masa tido ialah:
"Biotac!!!"
"Packing nih dulu..sok nk sterile"

dan asben aku akan sahut...B, kilang abg xde packing Biotac b...cardinal adelah...
aku cover lalu minum air...sambil berkata "mane ade B ngigau..." dan kemudian sambung tido...

oke...rupanya bukan aku sorang jer sleep-talking...ade beberapa kelik aku gak....

so...aku xleh la nk mengada macam kucing kalau time siang...kang aku mengigau mengiau plak...

rrrreeeooooowwwww

7 ulasan:

~ Lady ell ~ berkata...

beb.lamanya tak dengor berita.alih2 dengor ko mengigau lah plak.hehehe..cakap jelah ko mengiau manja nak mintak yg 'itu'...:D

ko ni blogger kategori apa nih.monthly update ekk.

mamai berkata...

hahaha sekarang lain dulu lain tapi orang yang sama juga....sib baik tak sebut nombor hahahaha

Faizal Rahman berkata...

Mengiau nk apa tu :P

Arissa Zahirah berkata...

biasa dgr kucing jantan je mengeow belakang umah..nk merendek

triple x malaya berkata...

kaki ngigau kau yea..

chucky berkata...

huh,perangai x berubah

enjelinajolipit berkata...

gua penah dengar rumet gua mengigau keluar pekataan tamil. terus gua meramang bulu roma. gerun wey