Rabu, 29 Oktober 2008

budak xgheti bahasa...

tensen gua..taula deepavali..lu jgn la main mercun katak ke mercun hape yg bunyi lantang leh kasik siren kete nye alarm berbunyi..&%$*..mula la gua carut kt Hindraft seko depan umah gua nih...

main mecun pandai..skolah malas...memekak jer...kang sket hari lain plak...yg sebelah umah plak gaduh laki bini...dgn anjing myalak lagi...sib baik gua nk pindah umah...lu main la mercun sampai Tahun baru cine nnt...nnt org lain raye..die pon sibuk bakar mercun...

hish!aku debik gak nak hindraft seko nih...

**siang² pon main mercun...kalau bunga Api ade bunga² leh tahan gak...wth????

14 ulasan:

o-y-e-t-t berkata...

lu duduk kt estet ke?

Pengejar Masa berkata...

mercun tu patut disumbat dalam anus dia.

@tune® berkata...

oyett, gua x dok kt estet..dok dgn org estet....

pengejar masa, takpe ke sumbat?kasik pengajaran tak pe kn?mlm ni aku sumbat...

ilazz berkata...

alaa pe susah sis. soh jek bro Naga bom macha tu. Abis citer.Kompem terus senyap x dek bunyik langsung.

Muahahaa :P

@tune® berkata...

ilazz-->
beb..naga degawanraya hape tuh eh??
aiseh...kene mintak bantuan nih...

Umie berkata...

Lu cari stok bom tangan ke time bomb ke kasi lawan sama dia..tp bila ko nak on bomb tu jgn plak ko yg pegang..biar si hindraf tu pegang..bg dia teruja sikit..huhuhu

@tune® berkata...

umie-->
wa takut gak kalau² ade rusuhan...kang ade masalah perkauman plak...
aiseh..cane eh?

Kikuri berkata...

Kalu aku, aku balas ngan malatov cocktail... Bio diorg terkencet2 terus!


P/S-
Stuju gak ngan umie... bahaya woooo...

missjaye berkata...

bosan betol ngan org yg tkde kesedaran sivik ni.kata hidup bermasyarakat.

chucky berkata...

aisehhhh
raye derang
biau le
tp,kalu alaram ko asik bunyik je
ko nasihat elok2 kat dia
cakap pelan2
"adiiikkkkkk,adik nk kne..............."
ko sambung la sendiri

sEapUt "c@ berkata...

lepas tu bersepah2 sampah2 mercun.. semak!!!
kes ko same ngan kes di opis aku...

keling2 mesia nie memang sengal bodo tahap cipan...
*opss! terlebey kutuk ke saye..

Mr PenyuBiru berkata...

aku dapat rasakan berita yg kuar kat paper besok bertajuk "sorang anak india melecur dibakar jiran" dan "suami isteri serta anjingnye digigit jiran" huhu..

nur berkata...

ude..aku pun geram gak ngan budak keling tu..time ko buat open house ahad lepas tu pun dier dok sibuk bakar mercun..pastu sket2 kete yg kat umh dier berbunyi..aku ingat kan kete mahal..alih2 aku tgk kete iswara jer...phew..slalu yg sensitip ni kete mahal jer...huhuhuhhhh...mmg aku sakit hati n geram x tau nak kata..cause setiap kali mercun tu meletup..aku terkejut n melatah..opocot..kekekkekek...saje la aku post comment ni..sambil2 leh keluarkan ape yg terbuku dlm hati ni...hehehe..smalam tipu kanan tipu kiri lawak gile la..tapi aku ske tgk minah indon tu..sweet sgt...ekekekek..aku bukan les ek..ikhlas n puji dgn penuh kejujuran...:-)..tapi x tahan nak gelak bile tgk natasha hudson menyanyi n hans isaac yg slalu kene buli ngan bini dier...:p

@tune® berkata...

kikuri-->
ganas abes mung nih...seram aku nk carik pasal ngan ko

missjaye-->
kesivikan derang di paras merbahaya...

caki-->
nk kene.....makan tikus???kekekke

seaput-->
derang bukan kaf lam ye nge la...
derang hindraft...

encik penyu-->
aku tgu gak tajuk tuh..tapi kene ban rasenye...

zeela-->
mmg lawok cite mlm td..kang kalau ade teket free sedekah kt aku tau!