Selasa, 22 Oktober 2013

October bukan Octopus

What? October almost end? ok..aku buat² terperanjat..padahal planning aku dah sapai mid Nov...

ALhamdulillah...target untuk buat sesuatu tu ade yg tercapai..xleh share dgn korang..takut org kate aku riak plak...

tp financial target masih di tahap membimbangkan...

1. aku nk belajar jahit manik...pastu aku nk amik order
2. aku nk aktif jual tupperware tp tetibe kad aku xpired
3. nak join MLM itu ini tp satu pon haram aku xjoin...
4. buat masak²...hihi..dgn harapan adela org nk main order²
5. turunkan berat badan masih ideal..tp xcun la...haih...
6. nak homeskool mikhael  n potty training die..ini masih menemui jln buntu

aku kekdang macam orang lain gak...lembik macam octopus...so aku slalu baca status pakar motivasi biar aku termotivasi sket

1. Prof Muhaya
2. Ustaz Pahrol
3. Ustaz Zul Ramli
4. Ustaz Heriyanto
5. Segmen Ibrah (Ikim fm)
6. Segmen Usrah Nurani (Ikim Fm)

so far ni je la aku buat sambil melayan anak²

i am not a good mother...but still trying to be one of them
Its a full time job to be a good ibu...n muslimah



4 ulasan:

AZZ berkata...

hei babe..comelnya anak2 ko...dh besar si fitrah ye...bila nk jumpa ye..

CahayaYgMemelihara berkata...

Tryinggg harderrrr juga...especially teruna dah pandai...
"Mama ni asyik membebel..." terkeduuuuu hahaha

@tune® berkata...

aisyah--»
jom lepak...miss ur 3As tuu...
pijot--»
kahkahkah...non stop weh derang ckp...tp syiok weh

@tune® berkata...

aisyah--»
jom lepak...miss ur 3As tuu...
pijot--»
kahkahkah...non stop weh derang ckp...tp syiok weh