Ahad, 11 November 2012

alhamdulillah...latest edition of family member

ingin aku panjatkan syukur ke hadrat ilahi kerana telah mempermudahkan proses kelahiran pada kali ini

pregnant kali ni aku kene gdm...diet control sbb xmo baby aku besar...

aku buat comparison between first pregnancy and second...so far...kali ni aku kurang 4 kg sblm kelahiran...kalau ikut trend chart pon blh dikatakan mmg aku short 3 to 4 kg...

ble scan baby ke...aku compare gak ngan scan mikhael..mmg kecik sket la...

aku xscan gender...memule mmg nk surprise...tp ble lame2 mcm nak tau baby ape...so bile tya doc...xnampak dah katenye...

kali ni kaki aku xbengkak langsung..sampaila aku bersalin...

3 ulasan:

:: iera :: berkata...

mana gambar baby fitrah? letaklaa sekali :)

sheequeenzz berkata...

haah gambor xde.baguslah cntrl.jgn mcm aku naik dekat 20kg weh.huhu

CahayaYgMemelihara berkata...

congrats!! aku masa mengandung dua2 tun naik 9kg...jer! sbb aku muntah masa zafri 9bulan...hahah masa adik 8bulan+ jadi mkn muntah2...sampai berdarah2...hahahah serious kena admit masuk air...masuk kamera dlm tekak sampai perut....lukaaaa sbb banyak muntah ;p tapi aku tak serik...anyhow..congrats! rahmat..rezeki...alhamdulillaj