Jumaat, 8 Jun 2012

SIUT JE

ok...pasni aku xmo nages2 tgk ape² cite sbb ade ustat tu kate...kalautgk cite boleh sapai nages²..apesal xinsaf dgr ceramah agama or baca Quran?

PANGGGG.terpana saya...

so..pasni...xmo sensitip dah....pastu ustazah mane ntah ckp..ade 2 bende je dlm dunia nih kite boleh nages..kalau sesat ke...sakit ke...alamai kematian ke...boleh bersedih tp bukan menangis oke...

macam manelah nk simpan perasaan nages tu ek...

owh...sbenarnye aku benci tgk blog aku yg ntahpape nih...

xpaham aku blogspot baru...menyesal rasenye tukar layout bende alah nih...

tak tak...aku xmau nages..sbb bende kecik je nih...cume rase nk lempang je....

5 ulasan:

hajiMete berkata...

tukar je wordpress cik tune tuuuu.. ehhheee

sheequeenzz berkata...

hihi tune stress ya..mood swing lah tu..huhu

b a r i n e berkata...

Cool lah sidebar tepi tu..ajar boleh? ;)

Anak Wak Mail berkata...

haha,,ok je,,nampak lebih biasa..:P

@tune® berkata...

hajimete-->>ada wordpress tu...tp pon xmo pakai...

shikin-->>swing swang swung.....kiki

barine--->>barine...aku tatau cane leh jadi camtu..standard rasenye

rifhan-->> ptui...xcun oke!